string(1) "b"
Profielfoto van Solar Life Zonnepanelen

Solar Life Zonnepanelen

(Showroom) Boyteyken 321, 3454 PD De Meern

Over ons

Zou u zonnepanelen overwegen als het u niets meer zou kosten dan dat u nu aan uw energiemaatschappij betaald? Zonnepanelen zonder investering vooraf!

Solar Life

Zou u zonnepanelen overwegen als het u niets meer zou kosten dan dat u nu aan uw energiemaatschappij betaald?

Zonnepanelen zonder investring vooraf!

Solar Life regelt het volledige traject voor het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Inclusief Opbrengstcheck. Solar Life werkt alleen met de meest hoogwaardige A-kwaliteit zonnepanelen en omvormers. Op alle panelen en omvormers geven we dan ook 25 jaar garantie! Wij nemen u dus alles uit handen, Solar Life regelt alles voor u!

Solar Life garandeert 25 jaar op de omvormer, de Power Optimizers, de kabels, stekkers en tot wel 30 jaar product / vermogensgarantie op onze zonnepanelen.

Solar Life gaat alleen voor het beste van het beste TÜV-gecertificeerde materialen.

Solar Life levert esthetisch mooie panelen in full black.

Montage en installatie wordt uitgevoerd door vakmensen.

Het aantal zonnepanelen wat op uw dak past is afhankelijk van meerdere factoren; natuurlijk de afmeting van het dak maar ook de ligging en de keuze van de panelen, panelen zijn van verschillende afmetingen, dit is misschien minimaal maar kan het verschil maken. Ook de opbrengst van de panelen zijn verschillend. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat!

Meer informatie ?? neem dan contact met ons op.