Onmisbaar deze zomer

Een heerlijk warme lange zomeravond. Dat klinkt lekker, totdat die warmte ook in jouw slaapkamer zit.

24 Juni 2019

Buiten mag het van ons prachtig weer zijn, zolang het binnen maar lekker koel is. Solis komt met nieuwe ventilatoren die voor verkoeling gaan zorgen. Zodat jouw huis klaar is voor de zomer.

Veelzijdige verfrisser

Met de Easy Breezy Wood Effect heb je een veelzijdige verfrisser in huis. De ventilator heeft drie verschillende snelheden en kan gemakkelijk bediend worden met een afstandsbediening. Dankzij de oscillatiefunctie beweegt de ventilator van links naar rechts voor een gelijkmatige verspreiding van de frisse lucht. Niet onbelangrijk is dat de ventilator er ook modern en strak uit ziet. Naast deze kleur is de Easy Breezy ook verkrijgbaar in mat zwart of fris wit.

Solis Easy Breezy Wood Effect, Mat Zwart of Wit, vanaf € 139,90

Schoon en koel

De Solis Tower Ventilator zorgt niet alleen voor verkoeling, maar zorgt ook voor een schonere lucht. Het apparaat voegt negatieve ionen toe aan de lucht, die de vuildeeltjes en bacteriën verwijderen en zo de luchtkwaliteit verbeteren. Zo heb je schone én koele lucht in huis. Dankzij het compacte formaat (nog geen 40 cm) is de Tower Ventilator ideaal voor kleine leefruimten, zoals appartementen, kantoren en caravans.

Solis Tower Ventilator Zwart of Wit, vanaf € 49,90

Meer ventilatoren?

Solis is expert op het gebied van ventilatoren. Naast de Easy Breezy en Tower Ventilator zijn er ook nog andere ventilatoren. Zo zijn er staande modellen, zoals de Fan-Tastic, Breeze 360 en de Stand-Ventilator. Ga je liever voor een compact model voor op tafel, ga dan voor de Tower Ventilator of de Ventilator 300 mm.


1. Solis Fan-Tastic vanaf € 159,90 | 2. Solis Easy Breezy Mat Zwart vanaf € 139,90 | 3. Solis Tower Ventilator Wit vanaf € 49,90 | 4. Solis Breeze 360° vanaf € 149,90 | 5. Solis Easy Breezy Wood Effect € 139,90 |
6. Solis Stand-Ventilator € 69,90 | 7. Solis Easy Breezy Wit vanaf € 139,90 | 8. Solis Ventilator 300 mm vanaf € 49,90 | 9. Solis Tower Ventilator Zwart vanaf € 49,90.

Reacties