string(1) "p"

De toekomst van ventilatie

Bent u ook klaar om de toekomst van ventilatie te ontdekken?

Stoppen met roken, meer sporten, gezonder eten: we maken bij het nieuwe jaar allemaal wel goede voornemens - die veelal geen lang leven beschoren zijn - om gezonder te leven. Maar is dit alles wel voldoende? Wat bijvoorbeeld met gezond wonen? En hoe kunnen we de gezondheid van onze woning én ons gezin ook in de toekomst waarborgen? Gelukkig houdt Duco het niet bij loze woorden en biedt het meer dan ooit een concreet antwoord op al deze vragen. Meer nog: sinds begin 2018 kunt u bij Duco uitgebreid kennismaken met de toekomst van ventilatie; de essentiële factor in het creëren van een gezonde én energiezuinige leefomgeving.

De wereld die we op vandaag kennen, is continu onderhevig aan veranderingen. De regels worden steeds strenger, de verwachtingen steeds hoger. En dit ervaren we meer dan ooit bij het bouwen of verbouwen van een woning. De energienormen worden aan een TGV-snelheid aangescherpt richting 2021 en dat betekent dat ook u noodgedwongen moet blijven kijken naar de nieuwste trends voor een gezond én uiterst energiezuinig woonvolume.

Ventilatie nu ook in passief- en actiefhuizen

Passief- en actiefwoningen lijken misschien nog veraf, maar bouwen volgens die principes is vandaag al een slimme keuze met 2021 in het vooruitzicht. Naast efficiënte zonwering tegen oververhitting is ventilatie hierbij een wezenlijk onderdeel. Wij bij Duco denken alvast vooruit, steeds met de bouwprofessional én de bewoner als centrale uitgangspunt. Met een uitbreiding van de vloot met twee nieuwe absolute wereldprimeurs kan Duco meer dan ooit inspelen op de veranderende behoeftes. De toekomst van ventilatie is vandaag!

Hebben we uw nieuwsgierigheid kunnen prikkelen? Lees dan zeker verder en maak kennis met de toekomst van ventilatie!

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.duco.eu