Touch E3

Regel je warmtecomfort vanop afstand met de Touch E3 van Radson

Overal een warm gevoel in huis

Warmtecomfort is persoonlijk. Niet iedereen heeft dezelfde interne thermostaat in zijn lichaam. De ene persoon heeft het al wat sneller koud dan de andere. Daarnaast verschilt de warmtevraag ook per ruimte. Een woonkamer, het kloppend hart van de woning, mag meer verwarmd worden dan een slaapkamer die enkel dient om in te slapen. Indien deze laatste benut wordt door een student die erin studeert, dan is dat weer een ander verhaal.

Een woning kan men dus niet zien als één zone met overal dezelfde verwarmingsbehoefte. Integendeel, de vraag naar warmte is afhankelijk van zowel de ruimte als de gebruiker zelf. Warmtespecialisten adviseren daarom steeds meer om na te denken over totaaloplossingen wat betreft binnenshuis verwarming. Maar hoe realiseert u deze oplossing zonder van verwarming een ingewikkeld kluwen te maken?

Combineren en connecteren

Het antwoord is : combineren en connecteren. Radson biedt een totaal aan warmteoplossingen. Radiatoren, vloerverwarming, elektrische radiatoren,…voor elke ruimte is er een passend antwoord. Ongeacht nieuwbouw of renovatie. Met als einddoel, een aangenaam warmtecomfort voor de eindklant . En vanaf nu voorziet Radson ook de bindende component, de spreekbuis, tussen de diverse warmteoplossingen in een woning: de Touch E3.

Verwarming regelen vanuit de luie zetel

De Touch E3 van Radson is een centrale zoneregeling, die communiceert met vloerverwarming, met elektrische radiatoren én met traditionele watervoerende radiatoren, dankzij een speciale draadloze thermostaatknop. Deze Touch E3 kan de klant zelf ook bedienen vanop afstand, door middel van een app die je op de smartphone of tablet installeert.

Radson is klaar voor de toekomst, u ook? Neem alvast een kijkje op www.warmtevoorelkmoment.nl