Afstandsbediening voor elektrische radiatoren


Het weer laat veel te wensen over de laatste tijd en dan moet de winter nog beginnen

Gelukkig zijn onze woningen voorzien van verwarming, waardoor wij het binnen lekker behaaglijk hebben. Helemaal prettig is het wanneer de elektrische radiator een digitale thermostaat heeft die je op tijd kunt instellen. Zo kun je ervoor zorgen dat de badkamer alvast opwarmt terwijl jij nog in dromenland bent. Zodra je wekker gaat, is de badkamer op temperatuur.

Digitale thermostaat en afstandsbediening

afstandsbediening voor elektrische radiatorenHet assortiment van Instamat is uitgebreid met nieuwe digitale thermostaten en een digitale afstandsbediening voor elektrische radiatoren. De elektrische radiatoren leveren snel warmte af en zijn eenvoudig te plaatsen. Daarnaast voldoen ze aan de nieuwe EU wet Ecodesign ofwel LOT20 die ingaat op 1 januari 2018. Deze wet schrijft voor dat de elektrische radiatoren voorzien moeten zijn van een regelsysteem voor een energiezuinige werking. Door de vermindering van het energieverbruik zorgt dit voor een lagere CO2 uitstoot in Europa.

De standaard digitale thermostaat en afstandsbediening worden geleverd in het wit. Daarnaast is de thermostaat verkrijgbaar in een luxe uitvoering van chroom.

AANBEVOLEN

Honeywell Lyric T6

Honeywell Lyric T6 Wifi thermostaat bedraad voor wandmontage. Nu tijdelijk met 2...

Speedheat Thermostaat

Onze slimme thermostaat bespaart u energie, is eenvoudig te programmeren en bied...

Touch E3

Regel je warmtecomfort vanop afstand met de Touch E3 van Radson

Advertentie