Vintage: een warme knipoog naar vervlogen tijden

In onze zoektocht naar het authentieke grijpen we graag terug naar het verleden. Interieurs mogen weer warm, sensueel en luxueus zijn.

Over Vintage

Vandaag zetten we traditionele ontwerpen, 'klassiekers' dankbaar in om de woning een retro look te geven. Authenticiteit is tegenwoordig immers een absolute must in ieder interieur! Hou jij van de landelijke stijl of woon je in een herenhuis? Dan is de Vintage kolomradiator van Vasco iets voor jou. De Vintage, type 50, is een designradiator die perfect past in een retro interieur. Vintage is gebaseerd op het archetype van de kolomradiator van vroeger: horizontaal, maar opgebouwd uit verticale leden. De robuuste radiator kenmerkt zich door een stoere en authentieke vormgeving en hoge technische prestaties. Bovendien is de radiator een ware eyecatcher voor jouw raam.

Standaard is Vintage verkrijgbaar in een witte uitvoering, maar voor een meer uitgesproken vintage look kan je kiezen voor een transparante coating. In het soort ‘naakte’ staal komt de Vintage het best tot zijn recht in een industriële loft of atelier, een grote keuken of badkamer. Een uitvoering in andere kleuren is ook mogelijk.

Verder staat de Vintage kolomradiator van Vasco borg voor een zeer hoge warmteafgifte. Ideaal voor de verwarming van grote, hoge ruimtes. Dat kan uiteraard in combinatie met energiezuinige technologieën. Retro chic in optima forma.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Vintage 50 van Vasco klik hier