Foto: 285624

Vasco brengt sterke middenklasser radiator uit

Nieuwe ‘midrange’ radiatoren Vasco mikken op breed publiek.

Nieuwe ‘midrange’ radiatoren Vasco mikken op breed publiek.

Hoge kwaliteit, betaalbaar en altijd voorradig: met die troeven schuift radiatorproducent Vasco zijn nieuwe 'midrange' radiator naar voren als een bovengemiddelde middenklasser met een nog efficiëntere service. Want als bouwer of verbouwer wil je zo min mogelijk kopzorgen.

 

Vertragingen door maatwerkproducten die niet tijdig klaar of voorradig zijn: het is maar één van de vele dominosteentjes die het hele bouwproces kunnen bemoeilijken. Vasco heeft - voor wat radiatoren betreft - een antwoord klaar. De nieuwe 'midrange' radiatoren zijn letterlijk een middenklasser, passend in elke woning en budget, maar mét de geavanceerde warmtetechnologie en het fraaie design van Vasco.

Designkwaliteit met prijsvoordeel
'We verbeteren hiermee onze service nog verder', zegt Sjacco van de Sande, CCO van Vasco. 'Een sterk middengamma, dat populaire toppers combineert met nieuwkomers, en waaruit je dus een snelle keuze kan maken. Het is een beperkte selectie in de meest voorkomende breedte- en hoogtematen, vermogens en kleuren, snel uit voorraad leverbaar.'

De midrange bestaat uit:
- 4 typen Bathline badkamerradiatoren in verschillende designs in het wit, antraciet of verchroomd;
- 2 typen Vertiline designradiatoren met vlakke voorplaat;
- 4 typen Decoline buizenradiatoren met enkele of dubbele rij buizen.

Meer informatie: www.vasco.be.

Publicatiedatum: 19 juli 2012

Reacties