Foto: 246206

TH en TV paneelradiator: nu met meer afgifte!

Instamat heeft aan haar programma projectradiatoren een nieuw model toegevoegd, de TH en TV paneelradiator. Een nieuw model, gericht op de wensen vanuit de markt.

Instamat heeft aan haar programma projectradiatoren een nieuw model toegevoegd, de TH en TV paneelradiator. Een nieuw model, gericht op de wensen vanuit de markt.

De horizontale (TH) en verticale (TV) panelen zijn opgebouwd uit vierkante collectorbuizen met daarop rechthoekige buizen. Tussen de buizen zit een kleine spleet ter bevordering van de convectie, wat de afgifte ten goede komt. De collectorbuizen zijn zodanig achter de buizen geplaatst dat zij vanaf de voorkant niet zichtbaar zijn. Eventuele lamellen worden door middel van puntlassen aan de elementen bevestigd. Afdekrooster en zijbekleding worden standaard meegeleverd. De TH en TV panelen zijn leverbaar in een groot aantal afmetingen en uitvoeringen, daarnaast is de keuze groot in aansluitposities. De TH en TV panelen worden standaard geleverd in de kleur wit RAL9016. Levering in andere kleuren is mogelijk.

Instamat Warmtetechniek BV

Instamat biedt een omvangrijk programma designradiatoren. Instamat denkt in oplossingen bij het toepassen van radiatoren in de badkamer, keuken, huiskamers, als ook andere ruimtes binnenshuis. Het bedrijf behoort tot de grootste leveranciers van modern vormgegeven radiatoren voor de particuliere markt in Nederland. Instamat producten zijn verkrijgbaar bij installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken, sanitairspecialisten, professionele bouwmaterialenhandel en de overige vakhandel.

Meer informatie: www.instamat.nl.

Publicatiedatum: 6 september 2010

Reacties