TH en TV paneelradiator: nu met meer afgifte!


Instamat heeft aan haar programma projectradiatoren een nieuw model toegevoegd, de TH en TV paneelradiator. Een nieuw model, gericht op de wensen vanuit de markt.

Instamat heeft aan haar programma projectradiatoren een nieuw model toegevoegd, de TH en TV paneelradiator. Een nieuw model, gericht op de wensen vanuit de markt.

De horizontale (TH) en verticale (TV) panelen zijn opgebouwd uit vierkante collectorbuizen met daarop rechthoekige buizen. Tussen de buizen zit een kleine spleet ter bevordering van de convectie, wat de afgifte ten goede komt. De collectorbuizen zijn zodanig achter de buizen geplaatst dat zij vanaf de voorkant niet zichtbaar zijn. Eventuele lamellen worden door middel van puntlassen aan de elementen bevestigd. Afdekrooster en zijbekleding worden standaard meegeleverd. De TH en TV panelen zijn leverbaar in een groot aantal afmetingen en uitvoeringen, daarnaast is de keuze groot in aansluitposities. De TH en TV panelen worden standaard geleverd in de kleur wit RAL9016. Levering in andere kleuren is mogelijk.

Instamat Warmtetechniek BV

Instamat biedt een omvangrijk programma designradiatoren. Instamat denkt in oplossingen bij het toepassen van radiatoren in de badkamer, keuken, huiskamers, als ook andere ruimtes binnenshuis. Het bedrijf behoort tot de grootste leveranciers van modern vormgegeven radiatoren voor de particuliere markt in Nederland. Instamat producten zijn verkrijgbaar bij installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken, sanitairspecialisten, professionele bouwmaterialenhandel en de overige vakhandel.

Meer informatie: www.instamat.nl.

Publicatiedatum: 6 september 2010

AANBEVOLEN

replica radiatorkraanset

Bij een antieke radiator hoort ook een replica kraanset die bij de uitstraling p...

Antieke bordenwarmer

Bij ons vind u een uniek assotiment radiatoren met bordenwarmer/warmhoudkast. Ze...

Ga je een radiator kopen? Bekijk hier de leukste stylingtips.

Klassiek, modern of stoer; een radiator die past bij jouw persoonlijke smaak en ...

Antieke radiatoren

Wilt u uw huis (of een gedeelte ervan) verbouwen dan bent u bij ons aan het juis...

De radiator: klassiek of design

De designradiatoren zijn helemaal in opkomst. Liever een authentiek model? Ook d...

Advertentie