Foto: 2015/Dyson-AM10-luchtbevochtiger.jpg

Gezond de winter door met de Dyson AM10 luchtbevochtiger

De Dyson AM10 luchtbevochtiger reguleert de luchtvochtigheid in huis en maakt de winter zo een stuk aangenamer.

De winter is in aantocht en dat betekent: kaarsjes aan en met een warme kop thee voor de open haard kruipen. Maar het betekent helaas ook dat het overal ijzig koud is, je haren voortdurend statisch zijn, je vaker wél dan niet verkouden bent en met een beetje pech ligt er nog een fikse griep op de loer. Gelukkig is daar iets aan te doen, want vaak zijn deze winterse nadelen te wijten aan een slechte luchtvochtigheid met de Dyson AM10 luchtbevochtige.

Lage luchtvochtigheid

Winterkwalen kunnen te wijten zijn aan een slechte luchtvochtigheid. Je hebt bij vrieskou al snel de neiging om de verwarming lekker hoog te zetten, maar dat zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid binnenshuis kan zakken tot minder dan dertig procent. Zo’n slecht gereguleerde luchtvochtigheid in huis kan dan leiden tot klachten zoals geïrriteerde luchtwegen, statisch haar, een droge huid, gebarsten lippen en een verhoogde kans op infecties.

De oplossing? Schone nevel

De Dyson AM10 luchtbevochtiger verspreidt een fijne, volledig gereinigde nevel door de kamer en reguleert de luchtvochtigheid in huis. Tijdens een behandelcyclus van drie minuten wordt met een vernieuwend ultraviolet systeem het water eerst gereinigd. Daarna wordt in de loop van het apparaat een soort fijne nevel gecreëerd, die vervolgens door de ruimte wordt verspreid. En daar is niet alleen je gezondheid bij gebaat, maar ook je houten vloer, de piano en je meubels; die gedijen namelijk veel beter in een klimaat met een goed afgestelde luchtvochtigheid.

Van alle gemakken voorzien

De Dyson AM10 is van alle gemakken voorzien. Dat blijkt wel uit de interne meter die de kamervochtigheid meet en zorgt dat er met behulp van de juiste hoeveelheid nevel een perfecte luchtvochtigheid ontstaat. Bovendien wordt deze luchtbevochtiger geleverd met een handige afstandsbediening en beschikt het over een sleeptimerfunctie, waarmee je de luchtbevochtiger kunt instellen per 15, 30 of 45 minuten en 1 tot 9 uur. Zo houd je de hele winter de luchtvochtigheid op peil.

Hier vind je meer informatie over de Dyson AM10 luchtbevochtiger (€ 529,-).

Reacties