Foto: 2017-09/jaga-designradiator-vertigo.jpg

De volgende generatie designradiatoren

Design en techniek gaan hand-in-hand bij Jaga.

Een nieuwe radiator kan bij een restyling of verbouwing van een interieur voor een prachtig effect zorgen. Als eyecatcher of als stille kracht in de complete uitstraling van een ruimte. Dit najaar breidt Jaga, specialist op het gebied van het realiseren van het juiste binnenklimaat, de Vertiga Collectie uit met de nieuwe designs Vortex en Helix. De Belgische designer Stan Maes ontwikkelde de ontwerpen van deze unieke designradiator. Daarnaast introduceert het merk de universele handdoekhouder Mikado in diverse varianten.

Voor ieder interieur een design

De Vertiga radiator is een innovatieve designradiator voor lage watertemperaturen die toepasbaar is bij warmtepompen en hr-ketels. De radiator is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en dit maakt dat de radiator in verschillende interieurstijlen past. Naast de standaard, strakke en slanke stalen mantel in mat wit, is de radiator exclusief te verkrijgen in de volgende designs:

- NIEUW Vortex & Helix: de Vertiga heeft designer Stan Maes geïnspireerd tot een eigen interpretatie met vloeiende vormen in mat of glanzend wit.
- Kirei: Een toepasselijke naam voor een paneel dat mooi is voor het oog en uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Kirei betekent namelijk niet alleen ‘mooi’ in het Japans maar is ook het niet eetbare gedeelte van Soja. Dit maakt het een organische radiator met een eigen karakter.
- Glow: De monolithische gloed van onpeilbaar zwart of hoogglans wit. Dit gloednieuwe materiaal heeft de diepgang van pianolak. Een icoon van strakheid en stijl.
- Dunes: De schaduwwerking van opstuivend zand in woestijnduinen inspireerde tot deze artistiek gefreesde panelen. Een ‘mirage’ van lijnvoeringen die extra diepte geeft aan het interieur.

Mix and match

De natuurlijke, serene uitstraling van de nieuwe universele handdoekhouder Mikado geeft een ruimte rust. Mikado is verkrijgbaar in twee lengtes in de houtsoorten: esdoorn, eik of notelaar. De handdoekhouder wordt bevestigd d.m.v. een aluminiumbeugel aan de radiator, het badkamer-, keukenmeubel of gewoon aan de muur. De beugel is in twee verschillende lengtes verkrijgbaar en in vier afwerkingen: satijnmat gelakt wit, geanodiseerd aluminium natuurkleur, geborsteld roestvast staal-look of chroom. Er zijn drie verschillende muurafstanden, zodat voor elke radiator de juiste keuze kan worden gemaakt.

Meer van Jaga
Reacties