Jaga Vertiga: vertikale LOW-H2O radiator

De perfecte combinatie van design en energiezuinigheid!

Krachtige designradiator

Met de Vertiga heeft Jaga een verticale radiator ontwikkeld met opvallend design, die fors energie bespaart en krachtig presteert. Zijn hoog vermogen bij superlage watertemperaturen scheelt tot 30% energie.

Naast de basisversie Primo, met gelakte metalen bekleding, zijn er drie exclusieve designuitvoeringen leverbaar: Dunes en Kirei.

Energiebesparing

De Vertiga is de eerste verticale designradiator die krachtig presteert door warmtedistributie over de volledige hoogte van het toestel. Hij warmt 9x sneller op dan vergelijkbare radiatoren en levert een hoog vermogen. Ten opzichte van vloerverwarming of volautomatische radiatoren met watertemperatuurdetectie bespaart de Vertiga tot 30% energie.

De Vertiga combineert de de kracht van ons LOW-H2O hart met het design van een echte eyecatcher.

Design

Dunes en Kirei zijn de  namen van de design omkastingen voor Vertiga. De gefreesde panelen van Dunes verwijzen naar wervelende zandduinen in de woestijn.

Kirei is het Japanse karakter voor ‘zuiver’ en van toepassing op het paneel dat geheel van natuurlijke grondstoffen is gemaakt. Jaga heeft met de Vertiga een radiator ontwikkeld die niet alleen opvalt door design, maar ook fors energie bespaart en krachtig presteert. Lees hier meer over Jaga Vertiga