Jaga designradiatoren óók voor lage temperatuur verwarming (LTV)

Iguana Plus en Tetra designradiatoren van Jaga die óók geschikt zijn voor LTV

Iguana Plus en Tetra van Jaga: Designradiatoren geschikt voor LTV

Onze designradiatoren Iguana en Tetra zijn niet alleen in uiteenlopende vormen en kleuren verkrijgbaar, ze zijn ook nog eens uitermate geschikt voor zowel hoge áls lage temperatuur verwarming (LTV).

Iguana

De Iguana is geïnspireerd op een stralende zon die we letterlijk willen vormgeven. Hiervoor zijn slanke driehoekige buizen gebruikt, waardoor er een strakke look & feel ontstaat én je een warm gevoel krijgt. Bijna alle Iguana modellen zijn als PLUS variant verkrijgbaar: waarbij een strakke zijplaat zorgt voor veel meer warmteafgifte, zodat de watertemperatuur drastisch omlaag kan. Lees hier meer over Jaga Iguana

Tetra

De Tetra - van het Griekse ‘tetras’ wat ‘vier’ betekent – is met zijn gecombineerde vierkante, lange verwarmingselementen en zijn manshoge afmetingen een opvallende verschijning. Dit wordt bovendien gekoppeld aan een zeer hoge warmteafgifte en uiteraard bijbehorend comfort.
Daarnaast heeft de Tetra hoekprofielen die niet alleen de zijkanten netjes afwerken, maar ook zorgen voor convectie en dus een hogere warmteafgifte. Hiermee past ook de Tetra in jouw LTV-systeem. Standaard is de Tetra verkrijgbaar in drie kleuren.


Uiteraard zijn ook de 51 andere kleuren van Jaga, tegen een meerprijs, te kiezen voor de Tetra. Lees hier meer over Jaga Tetra