Foto: 2017/das-radiatoren-designradiator.jpg

D.A.S. designradiator

Een radiator mag niet ontbreken in de badkamer voor de snelle verwarming van de badkamer en handdoeken.

D.A.S, opgericht in 1972 door Mr. Aurelio, heeft zicht gespecialiseerd in het fabriceren van design radiatoren. Kwaliteit, innovatie en design zijn de sleutelwoorden voor D.A.S. Door deze regels in acht te nemen en te houden, levert D.A.S. een product dat u kunt plaatsen in het midden en hoog segment van de markt in radiatoren. De radiatoren worden geproduceerd in Italië in de omgeving van Milaan en groothandel Luca Sanitair biedt als enige deze radiatoren aan in Nederland.

Bijzondere ontwerpen

De bijzondere ontwerpen komen van de ontwerper Marco Poletti die ook een aantal series van de Bongio kranen heeft ontworpen. Zijn modellen staan garant voor een exclusief ontwerp. Marco Poletti heeft zijn sporen verdiend in zowel de sanitair branche als met consumptiegoederen en een aantal grote Italiaanse modemerken. Zijn creatieve geest komt samen met zijn gevoel voor design en architectuur. Zijn motto is meer emotie en leven in een product te brengen. Door deze inspiratie heeft D.A.S. een aantal ontwerpen die totaal verschillend zijn van een standaard radiator. Met D.A.S. komen de praktische redenen van een radiator samen met een mooi design in de badkamer.

Verschillende modellen

D.A.S. heeft veel verschillende series radiatoren in hun assortiment. Van elegante en gedetailleerde modellen tot robuustere en stoerdere modellen, een zeer compleet assortiment dus. Een aantal van deze series zijn onder meer de Set, Square full, Square Space, Amore, Amon en Iside. Deze modellen hebben verschillende maatvoeringen (van 75 cm t/m 180 cm) en zijn met midden aansluiting mogelijk.

D.A.S. Kleuren overzicht

De radiatoren zijn in verschillende materialen en kleuren te verkrijgen. Dit zijn onder meer chroom, mat en in RAL en metallic kleuren. Hier is een overzicht te zien van de kleuren die mogelijk zijn bij alle series. Voor het gehele kleurenoverzicht kunt u hier terecht.

Samenwerking breidt zich uit

Door het veelzijdige assortiment, Italiaanse design en de goede contacten heeft Luca Sanitair al een aantal jaren een prettige samenwerking met D.A.S. Deze wordt de komende tijd nog verder uitgebreid, omdat D.A.S. een aantal Luca Sanitair producten in combinatie met hun radiatoren gaat aanbieden voor bepaalde exclusieve projecten wereldwijd. D.A.S. is hier al mee gestart op de beurs stand van Marco Poletti tijdens de Cersaie Bologna. Hier waren Luca Wood fonteintjes en Luca opzetwastafels te zien voor het externe publiek. Het komende jaar komt D.A.S. met een aantal nieuwe radiatoren die beschikbaar worden gesteld voor Luca Sanitair.

Italiaans design van Luca Sanitair

Luca Sanitair verkoopt een groot assortiment sanitair van de Italiaanse designmerken Bongio kranen, D.A.S. radiatoren, badkamermeubels van Adatto Casa, Luca Bagno en Luca Wood, douchedeuren van het eigen Luca Sanitair merk. Tevens verkoopt Luca Sanitair de keramiekmerken Galassia, Hatria en Globo. Alle merken worden in Nederland en Vlaanderen exclusief verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers en zijn niet verkrijgbaar via internet.

Luca Sanitair kenmerkt zich door exclusieve levering voor dealers, leveringszekerheid, levering franco huis, goede garantievoorwaarden en persoonlijke en ervaren dienstverlening.

Reacties