string(1) "a"

Hotsofa dé radiatorbank

Hotsofa is een design bank die je over je radiator plaatst. Een echte radiatorbank en ideaal als kant en klare radiatorombouw.

Hotsofa won in 2016 de Red Dot Design Award en wordt door velen gezien als één van de meest innovatieve meubels van de laatste jaren. Het transparante ontwerp garandeert het behoud van de warmte­afgifte. Daarbij geven het lineaire design en de prachtige afwerking het meubel een architecturale allure.

 

Radiatoren zorgen voor de noodzakelijke warmte maar maken de ruimte bij het raam ook onbruikbaar. Veel mensen leggen een kussentje op de verwarming om toch bij het raam te kunnen zitten. Een meer comfortabel oplossing is een vaste bank over de radiator of een radiatorombouw als bank afgewerkt. Zelf een radiator bank maken kan natuurlijk ook. In het geval van een vrijstaande radiator bij het raam is dat best lastig en bestond sinds Hotsofa nog geen charmante oplossing. Hotsofa is de eerste echte design radiator bank. Door de robuuste brede poten kan Hotsofa ook op een convectorput worden geplaatst. Hotsofa is hiermee met recht dé bank voor de verwarming.

€250,- korting op radiator

Hotsofa past standaard over radiatoren met een hoogte tot 40 cm. Geen nood als je radiator hoger is, Hotsofa draagt €250,- bij aan de vervanging door een lage radiator die wel onder de Hotsofa past. Bij kleine radiatoren kan dit betekenen dat Hotsofa de aanschafkosten geheel vergoed. Lees meer over de voorwaarden.


Praktische informatie

- Leverbaar in de standaard maten 120, 200, 240 en 300 cm en maatwerk
- Zithoogte 48 cm (ideaal voor bij de eettafel)
- Hotsofa wordt gepromoot met stoffen van Kvadrat.
- De poten zijn van hoogglans gepolijst rvs (mirror-polish)
- Hotsofa wordt in Nederland geproduceerd
- Leverbaar vanaf €1.195,-

Meer informatie: www.hotsofa.nl

Reacties