Foto: zwarte-designradiator-vasco

Een zwarte designradiator: alleen voor durvers?

Interieurontwerpers zijn het er over eens: zwart straalt pure luxe uit. Een interieur met zwart als basiskleur heeft een stoere, mannelijke uitstraling.

Maar omdat veel zwart een ruimte algauw donker en somber doet aanvoelen, durft niet iedereen de kleur zomaar aan. Toch is er een eenvoudige oplossing voorhanden: hou de muren neutraal en kies voor zwarte accenten! In combinatie met veel wit of lichte natuurtinten creëert zwart bijzonder fraaie, verfijnde contrasten. Ga voor hoogstens één zwarte accentmuur, met hier en daar een zwart accessoire, een zwart meubelstuk, of, waarom niet, een zwarte designradiator.

Zwarte designradiatoren van Vasco

Vasco heeft heel wat verschillende modellen designradiatoren in huis. De meeste zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren. Designliefhebbers die op zoek zijn naar een zwarte designradiator, laten hun oog meestal vallen op Carré, Zana of Tulipa.

Carré 

Carré is een collectie van horizontale, verticale, halfronde en kwartronde designradiatoren. De platte buizen creëren een ritmisch lijnenspel dat zich vlot laat integreren in elk modern interieur. Carré is sober, maar toch trendy – zeker in het zwart.

Zana

Zana, een vaste waarde in het Vasco-assortiment. Met zijn eigentijdse karakter is de Zana thuis in elke type interieur. Een strakke lijn verenigd met een onklopbaar vermogen. Beschikbaar in wel meer dan 40 kleuren; een pièce unique in elk opzicht!

Tulipa 

Tulipa is de kolomradiator heruitgevonden! Het verfijnde ontwerp met extra dunne ‘ribben’ staat garant voor een aangename stralingswarmte en een tikkeltje luxe in je interieur, vooral als je deze horizontale en verticale radiatoren in het zwart kiest.

Haal het maximale uit je designradiator

Met designradiatoren van Vasco haal je niet alleen tijdloze elegantie in huis, je kunt ook rekenen op een laag verbruik en een optimale warmteafgifte. Combineer ze met groene energiebronnen en bereken op voorhand hoeveel warmteafgifte je nodig hebt voor elke ruimte om het potentieel ten volle te benutten.

Meer van VASCO
Reacties