string(1) "p"

DRL ROYALE [Gietijzeren radiator]

Deze strak vormgegeven, trotse tweekolommer past in zowel een weelderige als minimalistische inrichting.

DRL ROYALE gietijzeren radiator

Koninklijke klasse
Gietijzeren radiatoren geven uw woning niet alleen warmte en behaaglijkheid, deze klassieke manier van verwarmen, geeft uw woning een buitengewoon nostalgische sfeer. Onze klassieke radiatoren passen uitstekend bij de inrichting van gerenoveerde monumentale panden, zoals boerderijen, herenhuizen, kastelen, grachtenpanden en landhuizen, maar ook in moderne settings komen onze gietijzeren ledenradiatoren, die bekend staan om zijn geleidelijke warmteafgifte, uitstekend tot zijn recht.

DRL Products is in Nederland marktleider op het gebied van gietijzeren radiatoren. In tegenstelling tot andere leveranciers worden onze gietijzeren radiatoren in hypermoderne gieterijen gegoten in originele matrijzen. Wanneer u wenst, vervolmaakt u het geraffineerde belijnde uiterlijk van uw gietijzeren aanwinst met een van onze aantrekkelijk vormgegeven kranensets zoals de DRL DECO, de DRL FLEUR of de DRL CLASSICO. Dankzij onze moderne productietechnieken komt u bij de aankoop van uw DRL radiator niet voor verrassingen te staan. Kortom: Met DRL Products heeft u een betrouwbare partner in de arm.

De Nederlandse importeur DRL Products levert custom made designradiatoren en andere unieke installatietechnische producten.
De verkoop verloopt voor installateurs via de groothandel en voor consumenten via de installateur c.q. verkooppunten.

Voor meer informatie ga naar onze website en zoek een verkooppunt of groothandel: www.drl-products.nl