Profielfoto van DRL Products B.V.

DRL Products B.V.

Minervum 7268, 4817 ZM Breda

Over ons

DRL radiatoren: altijd een topproduct

Over ons

De Nederlandse importeur DRL Products levert custom made designradiatoren en andere unieke installatietechnische producten.

De verkoop verloopt voor installateurs via de groothandel en voor consumenten via de installateur c.q. verkooppunten.
Of u nu een Cordivari radiator, aluminium radiator, kolomradiator, ribbenbuis radiator, gietijzeren radiator, handdoekradiator of elektrische radiator zoekt. DRL Products is thuis in alle soorten en maten radiatoren, in de RAL- of metaalkleur die u wenst. Van eenvoudig of klassiek tot high end design of industrieel; ons programma vormt het meest complete aanbod van designradiatoren uit de gehele wereld.

Elektrische radiatoren nemen binnen ons productenscala een belangrijke plaats in.
DRL Products speelt hier  op in! Unieke onderscheidende producten, kwaliteit, betrouwbare leverafspraken en prijsstelling zijn hierin kernbegrippen.

De nieuwe Catalogus herbergt ook weer een groot aantal nieuwe producten zoals de Claudia Ecodesign Blow, de DEVA glazen radiator en de serie Roundline convectoren.

EcoDesign ErP 2018 regelgeving.
In 2008 heeft de EU een actieplan vastgesteld om in 2020 de CO2-uitstoot met 20% te verminderen en de energie-efficiëntie met 20% te verhogen. In deze context is de richtlijn EcoDesign ErP geïntroduceerd.

Volgens deze regelgeving moeten radiatoren, convectoren en Fan Heaters vanaf 1 januari 2018 uitgevoerd zijn met:

-Elektronische temperatuurregeling
-Dag/Week klokprogramma
-Open window-sensor en/of bewegings-sensor

Voor iedere situatie vindt U een passende oplossing.

Meer informatie over radiatoren

Bent u consument en bent u geïnteresseerd in onze designradiatoren? Vraag dan hier een brochure aan of bezoek een van de DRL verkooppunten. Als installateur kunt u voor een strakke aluminium radiator, een kolomradiator, een nostalgische gietijzeren radiator, een imposante ribbenbuis radiator, een handdoekradiator voor in de badkamer of een duurzame elektrische radiator terecht bij de groothandel.

 

CORPORATE MOVIE DRL PRODUCTS