DRL MOVIE  [Elektrisch Design]

Overtuigen met design Een persoonlijke touch, voor mensen die houden van interieurs met bravoure.

Sommige klanten zien het graag anders. Ze zoeken een persoonlijke touch, houden van interieurs met
bravoure. Dat is precies wat de designradiatoren van Cordivari brengen.

Op zoek naar persoonlijkheid
Tijdens de kennismaking voel je het. Je zit om tafel met mensen die warm worden van bijzondere producten. Natuurlijk is functionaliteit en comfort belangrijk. Maar het plaatje gaat de doorslag geven. Hoe raak je de juiste snaar?

Kom met een opvallend aanbod
Met Cordivari Design prikkel je de visuele behoefte van je prospect en leg je een onderscheidend voorstel op tafel. Je voegt flair toe aan je plan: Italiaans design dat het hart sneller doet kloppen. Zo laat je merken dat je snapt waar je klanten heen willen en dat het hen om meer gaat dan alleen de prijs.

Movie®: een originele Cordivari
Cordivari Extra Slim radiatoren zie je vaak in galeries, theaters en hotels. Movie® is een design icoon dat zich thuis voelt in luxe interieurs. Het ontwerp komt van de gelauwerde designer Mariano Moroni en is gebaseerd op de hoogtijdagen van de projectiefilm.

CV of elektrische uitvoering
De uitvoering op CV of elektrisch breng je in als eyecatcher. De ultradunne Cordivari radiator voegt een tastbaar element toe aan de primaire warmtebron. Met de elektrische uitvoering breng je badkamers stijlvol op temperatuur.

De specificaties
Cordivari Movie® heeft de afmeting van 1392x642 mm (afgifte watergevoede cv 559 Watt, afgifte elektrisch 640 Watt). is vervaardigd van 7mm carbon staal en is verkrijgbaar in diverse kleuren en finishes. Alle ins en outs over Cordivari Extra Slim radiatoren vind je op drl-products.nl.