string(1) "p"

DRL Aurora TOUCH [FANHEATER]

Bathroom Fan Heaters De meest economische oplossing voor het elektrisch verwarmen van de badkamer. Eenvoudige bediening razendsnel uw badkamer verwarmd.

E-COMFORT AURORA TOUCH WIT Snel en behaaglijk warm

Van de DRL AURORA TOUCH WIT krijgen de meesten het pas écht warm. Behalve de timer heeft deze Fan Heater alle eigenschappen die de DRL AURORA MiR TH 60 WIT bezit. Ook de pluspunten van de DRL AURORA FOLIO WIT zoals de handdoekbeugel heeft deze luxe uitvoering overgenomen. Maar er is meer: De DRL AURORA TOUCH WIT heeft tiptoetsen, een klok-, dag- en weekprogramma, een bewegingssensor en een open-raam-sensor. Deze elektrische Fan Heater bepaalt dus wel heel eenvoudig, nauwkeurig en energiezuinig het warmtecomfort in de badkamer. De open-raam-sensor zorgt er zelfs voor dat de Fan Heater zichzelf bij tocht uitschakelt.

BASIS SPECIFICATIES

U herkent het wel; ’s morgens komt u de badkamer binnen en deze is nog koud omdat de verwarming nog niet of pas net aan staat. Vervolgens bent u klaar en is de badkamer eindelijk een beetje warm maar heeft u de warmte niet meer nodig. Wanneer u dit soort situaties wilt voorkomen is een elektrische Fan Heater een perfecte oplossing. Met de DRL Aurora Bathroom Fan Heaters maakt u uw badkamer snel en behaaglijk warm!

De meest uitgebreide Fan Heater van de AURORA range is het model TOUCH. De DRL AURORA TOUCH WIT is uitgevoerd met tiptoetsen, ruimtethermostaat, klok, dag -en weekprogramma, ECO en COMFORT modus, bewegings-sensor, open-raam sensor waarmee u nauwkeurig en energiezuinig het warmtecomfort in de ruimte kunt bepalen. Met de zeer praktische tiptoetsen op het witte front programmeert u eerst het apparaat eenvoudig in. Hierna schakelt u de DRL AURORA TOUCH Fan Heater in met alleen de thermostaat functie of schakelt u het in met het standaard of geprogrammeerde dag- en weekprogramma. Tevens is de DRL AURORA TOUCH voorzien van energiebesparende sensoren; de bewegings-sensor die de fan heater op 1000 of op 1800 Watt laat verwarmen en met de open-raam-sensor wordt de Fan Heater bij tocht zelfs uitgeschakeld!
Deze fan Heater is uitgevoerd met een praktische vaste grijze handdoekbeugel met 4 handdoekhaakjes waarmee u uw handdoek(en) kunt ophangen en verwarmen.
De DRL AURORA TOUCH is stekker- en gebruiksklaar en na de eenvoudige montage kunt U in een zeer korte tijd genieten van de gewenste warmte die deze Fan Heater verspreidt .
De DRL AURORA TOUCH is leverbaar in de capaciteit van 1000/1800 Watt afgifte.

De Nederlandse importeur DRL Products levert custom made designradiatoren en andere unieke installatietechnische producten.
De verkoop verloopt voor installateurs via de groothandel en voor consumenten via de installateur c.q. verkooppunten.

Voor meer informatie ga naar onze website en zoek een verkooppunt of groothandel: www.drl-products.nl