Designradiatoren Serie - T

Niet zomaar een radiator, maar een veelzijdig meubel dat past in iedere ruimte in huis; dat is de SERIE - T!

SERIE – T: verrassende en functionele design radiatoren

De ontwerpers Matteo Thun en Antonio Rodriguez wilden met een enkel stuk aluminium een letterlijk en figuurlijk warm object realiseren. En dat is gelukt, de radiator is te gebruiken als een plank, blad, handdoekenrek in de badkamer of in de gang, keuken of woonkamer. Door verschillende uitvoeringen gaat het ontwerp perfect op in het interieur en neemt het de vorm aan van een meubelstuk. Verrassend en veelzijdig!

Verschillende uitvoeringen

De SERIE - T bestaat uit vier verschillende uitvoeringen design radiatoren. Deze zijn gemaakt van recyclebaar aluminium met een hoge warmte overdracht. Daarnaast zijn de radiatoren energiebesparend en duurzaam door de kleine waterinhoud. Alle types zijn leverbaar in verschillende lengte- of hoogtematen en in een verticale of horizontale uitvoering. Door de specifieke structuur en de toepassing van diverse accessoires, zoals een verwarmd handdoekenrek of een badjashouder, is de radiator geschikt voor iedere ruimte in huis. Kortom de SERIE - T biedt een optimale combinatie tussen warmte, functionaliteit en design.

Matteo Thun & Antonio Rodriquez

Matteo Thun werd geboren in Bolzano, Italië, en studeerde in 1952 af aan de Academie van Salzburg onder Oskar Kokoschka. In 1975 ontving hij zijn graad in de architectuur. Matteo Thun heeft de ADI Compasso d'Oro Award drie keer gewonnen en onlangs de Wallpaper *Design Awards 2010 ontvangen. Antonio Rodriquez werd in 1963 geboren in Spanje en studeerde architectuur aan de Hogeschool van Valencia. Na een bezoek aan een design expositie in Valencia besloot hij om industriële vormgeving te gaan studeren aan de School voor Toegepaste Kunsten van Valencia, alwaar hij in 1989 zijn diploma verkreeg. In de jaren negentig groeide zijn werkrelatie met het Taipei Design Centre in Milaan. Sinds 2003 werkt hij samen met Matteo Thun, waarbij hij verantwoordelijk is voor de industriële vormgeving.

Info

Klik hier voor meer informatie. 

Profielfoto van Instamat
Instamat
Spinfondsweg 15, 8171 NT Vaassen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten