Foto: elpan-wanpan-plintverwarming-sangro-2

Elpan-Wanpan plintverwarming van Sangro

Het nieuwe Elpan – (Elektrische plintverwarming) – Wanpan (watergevuld) verwarmingssysteem van Sangro biedt je comfort door je te omringen met warmte, dit opent een nieuwe wereld binnen de verwarmingsindustrie. Dit gecombineerd met een innovatief design.

Het systeem wordt door de gehele ruimte aangebracht in de vorm van een plint. Dit in plaats van conventionele radiatoren of vloerverwarming. Dit resulteert in:

– Energie besparing tot 20-25%
– Voorkomt tocht en koude vloeren
– Minder last van koude voeten
– Geen koude hoeken
– Gelijkmatige warmteverdeling
– Minder last van vocht in muren

Elpan-Wanpan plintverwarming

Specificaties

Alle producten van Elpan-Wanpan zijn van uiterst degelijke kwaliteit. Alle metalen onderdelen zijn voorbehandeld met een ijzerfosfaat, wat zeer goed beschermt tegen corrosie. De kwaliteits-laklaag wordt nog eens extra beschermd door een polyester poederlak. De standaard kleuren Wit RAL 9010 en Lichtgrijs RAL 7035 worden geleverd in glans en hebben een dikte van 60Mu, wat de meest ideale bescherming biedt tegen corrosie. De plastic delen worden in een zeer fijne structuur opgezet in dezelfde kleuren als de metalen producten. De kleuren worden gecontroleerd, zodat mogelijke kleurverschillen tot een minimum kunnen worden beperkt.

Meer informatie? www.elpan-wanpan.nl 

Publicatiedatum: 11 oktober 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties