string(1) "p"

Luchtontvochtigers Qlima

De stijlvolle D5 ontvochtiger serie van Qlima D5 pakt vochtproblemen in huis daadkrachtig aan.

Luchtontvochtigers D5-serie

Last van muffe luchtjes, condens op de ramen of schimmelvorming in de badkamer? Tekenen dat het in huis te vochtig is. Dat is niet alleen schadelijk voor het interieur, maar ook slecht voor de gezondheid. Bacteriën en schimmels gedijen namelijk uitstekend in vochtige omgevingen.

Zelfs in de badkamer dankzij de waterproof buitenkant! De capaciteit is zo hoog dat je tot wel 20 liter per dag uit de lucht kunt halen. Zie dat maar eens met een chemische vochtvreter te halen. De gehele serie werkt fluisterstil.

Het verfijnde 3-laags filterpakket verwijdert onaangename luchtjes en filtert ongezonde elementen uit de lucht. Wanneer het grote waterreservoir vol is, klinkt een waarschuwingssignaal. Via de meegeleverde afvoerslang is het ook mogelijk een permanente afvoer te realiseren.

Je kunt het apparaat nu 30 dagen geheel vrijblijvend.

Luchtontvochtiger DD 108

Omdat de capaciteit van traditionele ontvochtigers sterk afhankelijk is van de omgevingstemperatuur, ontwikkelde Qlima speciaal voor u deze ontvochtiger. In tegenstelling tot onze andere modellen werkt de DD 108 niet op basis van een koudemiddel om vocht aan de lucht te onttrekken. Het maakt gebruik van hygroscopische (vochtabsorberende) eigenschappen die ongeacht de omgevingstemperatuur nagenoeg constant blijven.

Dankzij deze nieuwe absorptie-technologie functioneert deze Qlima DD 108 ontvochtiger juist bij lage temperaturen optimaal. In de ‘silent mode’ werkt de ontvochtiger fluisterstil, maar u kunt ook de ‘powerfull mode’ inschakelen voor extra kracht, bijvoorbeeld om de was te drogen. In de ‘auto mode’ kiest de DD 108 zelf de juiste stand. Bovendien is het apparaat uitgerust met een ionisator, wat de luchtvitaliteit in huis ten goede komt. Het verfijnd filtersysteem beschermt tegen allergenen. Qlima, alles voor de juiste luchtvochtigheid!