Foto: Falmec_Bellaria_slaapkamer_luchtreiniger

Bellaria zuivert de lucht

Gemiddeld brengen wij 90% van onze tijd binnen door. De kwaliteit van de lucht die wij thuis of op kantoor inademen is daarom zeer belangrijk.

Deze is immers bepalend voor ons welzijn en het welzijn van de personen die wij liefhebben. Bellaria zuivert de lucht en zorgt op een onopvallende, stijlvolle manier voor een gezond binnenklimaat.

Wat is Bellaria

Bellaria is een innovatieve luchtreiniger die zorgt voor een gezonde balans in huis. Dankzij het actieve ionisatiesysteem verdwijnen geurtjes en andere schadelijke stoffen. De werking van Bellaria vindt zijn oorsprong in de gepatenteerde E.Ion-technologie van Falmec, waarbij ionen in huis in een zuivere atmosfeerachtige concentratie vrijkomen.

Kwaliteit van de lucht in huis

Luchtvervuiling in huis, maar ook in openbare ruimtes en werkomgevingen kan een bedreiging zijn voor onze gezondheid. Chemische reinigingsmiddelen en schadelijke stoffen, afkomstig van verwarmingssystemen, airconditioning en elektrische apparaten kunnen de kwaliteit van de lucht die we inademen drastisch verminderen.

Stille zuivering

De ‘luchtcontrole’ door Bellaria tijdens het zuiveringsproces vindt in totale stilte plaats. De lichtindicator meet de omgevingskwaliteit en laat verbetering zien door de geleidelijke verandering van de bladkleur (van geel naar groen). Testen uitgevoerd door de Universiteit van Padua vertonen een vermindering van 85% bacteriële lading in de atmosfeer als Bellaria in bedrijf is.

Licht en lucht

Bellaria brengt ook de twee functies van de luchtreiniger en de ledverlichting met dimfunctie met elkaar in overeenstemming. Daardoor wordt het apparaat een echt designobject voor woonkamer of kantoor. Het uiterlijk van Bellaria heeft aan schoonheid gewonnen door het minimale maar gedistingeerde design. En ook door de structuur van Murano-glas, exclusief handgemaakt volgens de eeuwenlange Venetiaanse traditie van glasmeesters.

Europese designprijs

Bellaria heeft begin dit jaar zilver gewonnen bij de wedstrijd voor de Europese designprijs voor producten in de categorie ‘Wellness- en ontspanningsproducten’. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt voor de producten die uitblinken in kenmerken, innovatie en milieuvriendelijkheid.

Reacties