Foto: luchtverfrisser

Geen vuiltje aan de lucht: kerstcadeau-inspiratie voor een schoon en fris huis

Voor je het weet is het alweer zo ver en staat kerst voor de deur

Jullie zullen wellicht al bezig zijn met de content voor december. Iets waar lezers altijd naar op zoek zijn is leuke en originele cadeau inspiratie. Goed nieuws! Wij hebben een nieuwe klant met producten die zich perfect lenen voor de december gift guides. Want nu we meer thuiszitten dan ooit, is frisse en schone binnenlucht geen overbodige luxe. De luchtreinigers van Blueair hebben dan ook voor ieder wat wils: van de keukenprinses tot de harde thuiswerker.

De huismuts

De binnenlucht is vaak veel minder schoon dan we denken, zo is het wel vijf keer meer vervuild dan de buitenlucht (bron: EPA). Denk hierbij aan pollen, rook, stof, schimmelsporen, virussen, bacteriën en microplastics, maar ook de huidschilfers van je huisdier hebben allerlei vervelende consequenties voor je gezondheid. Om onder andere hoofdpijn, vermoeidheid en allergieën te voorkomen, kan een Blueair luchtreiniger uitkomst bieden. Luchtreinigers van Blueair verwijderen 99,97% van de vervuilende luchtdeeltjes met een grootte tot 0,1 micron door een unieke combinatie van elektrostatische en mechanische filtratie, die ze de HEPASilent™ filtratietechnologie noemen. Hierdoor kan het apparaat de lucht reinigen in een kortere tijd en gebruikt het weinig energie. De Blueair Pure 221 is geschikt voor grotere ruimtes - tot 50 m² - waardoor jouw woonkamer weer fris en comfortabel is (€365,- via Blueair)

De keukenprins(es)

Wist je dat er tijdens het koken, schoonmaken en het branden van gezellige kaarsjes allerlei verontreinigende gassen zoals chemicaliën vrijkomen? De Blueair Classic 280i is verkrijgbaar met een speciale SmokeStop-filter die hardnekkige geuren en vervuilende stoffen verwijderd in ruimtes tot 26 m². Daarnaast bevat deze luchtreiniger geïntegreerde sensoren die zich automatisch aanpassen aan de omstandigheden om ervoor te zorgen dat de luchtkwaliteit constant op een gezond niveau blijft. Ideaal voor in de keuken dus (€559,- via Blueair). 

De kersverse ouder

De Blueair Blue Pure 411 biedt schone lucht voor ruimtes tot 15 m² en is dankzij het compacte formaat perfect voor kleine kamers zoals de kinderkamer. Vervuilde lucht heeft een grotere impact op kinderen omdat hun longen nog in ontwikkeling zijn. Met behulp van drie verschillende filters vangt deze luchtreiniger de kleinste luchtdeeltjes en krijgen bacteriën niet de kans om te overleven. De luchtreiniger is met maar één knop makkelijk te bedienen en geeft via een ingebouwd LED lampje aan wanneer de filter moet worden vervangen. Bovendien is ‘ie geruisloos, dus je kind kan vredig doorslapen terwijl de lucht elke twaalf minuten gefilterd wordt (€155,- via Blueair). 

De slechte slaper

Wil je deze winter slapen zonder dat je voeten eraf vriezen, maar wel de voordelen van frisse lucht ervaren? De Blueair Classic 205 (tot 26 m²) is een geruisloze en stijlvolle luchtreiniger die zeer geschikt is voor de slaapkamer. Met behulp van een wifi-verbinding en de Blueair-app kun je de luchtreiniger bedienen waar en wanneer je maar wilt. Zo kun je de luchtreiniger vanuit je bed bedienen en je nachtrust optimaliseren (€499,- via Blueair). 

De thuiswerker

Tegenwoordig spenderen we er heel wat tijd, dus een goede luchtkwaliteit in je thuiskantoor is een pré. De Blueair Joy S is geschikt voor ruimtes tot 16 m² en de pre-filter van stof is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo past hij bij elk interieur. De luchtreiniger kun je door de 360 graden luchtopname overal in de ruimte plaatsen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Frisse lucht zorgt voor een opgeruimd hoofd en concentratie. Gelukkig doet ‘ie dat in stilte, zo kun jij je ongestuurd op je werk concentreren en krijg je geen scheve blikken tijdens een Zoom-meeting (€179,- via Blueair). 

 

Reacties