string(1) "p"

Comfortabel Binnenklimaat 365 dagen per jaar!

Zoekt u een comfortabel binnenklimaat het hele jaar? Kies dan voor de HomEvap Combi Comfort!!

Koelen en Bevochtigen het hele jaar!

De HomEvap Combi Comfort bestaat uit zowel de legionella veilige bevochtiger als de energiezuinige basic koeler. De Combi Comfort heeft een controller die automatisch de luchtvochtigheid en koeling verzorgt / regelt. Extra voordeel is dat er extra verkoeling mogelijk is op echt warme dagen, door de bevochtiger te activeren naast de koeler!

Werking
Droge lucht stroomt door een waterabsorberend glasfibermatrix en neemt de waterdamp van het vochtige oppervlak op. Hierdoor daalt de temperatuur en stijgt de relatieve luchtvochtigheid. Dit proces is zeer efficiënt en verbruikt de minste energie van alle bevochtigers.
De bevochtiger is geïnstalleerd op het luchttoevoerkanaal en compenseert het vocht wat verloren gaat door de ventilatie. De bevochtiger treedt in werking als de buitentemperatuur onder de 12 graden zakt en de relatieve luchtvochtigheid binnenshuis onder het setpoint van het bedieningspaneel zakt. De bevochtiger kan ook, op warme dagen, in werking treden als directe koeler.
De basic koeler treedt in werking als de buitemperatuur boven de 18 graden stijgt en de binnentemperatuur het setpoint op het bedieningspaneel overschrijdt. De gekoelde lucht wordt opgeslagen in de wisselaar van de WTW. De warme aangezogen buitenlucht stroomt over de gekoelde wisselaar en daalt in temperatuur. Dit voorkomt verdere opwarming van de woning.
Belangrijk hierin is voldoende ventilatie.


Voordelen: stil, energiezuinig, vult automatisch, legionellavrij, extra koelingscapaciteit, 2 functies tegen gereduceerde prijs.