Foto: 2017/vaillant-hr-ketel-pure.jpg

Vaillant ecoTEC pure: betaalbare comfort in verwarming en warm water

Voor wie op zoek is naar een zuinige hr-ketel voor verwarming en warm water in zijn meest zuivere vorm, introduceert Vaillant de ecoTEC pure hr-ketel.

Deze nieuwe hr-ketel, onderdeel van de populaire reeks Vaillant ecoTEC-producten, biedt comfort zonder toeters of bellen. De hr-ketel staat garant voor jarenlang zorgeloos genieten. De ecoTEC pure is in Nederland per direct leverbaar.

Zuinig, duurzaam en comfortabel

De ecoTEC pure is een uitstekende vervanger voor verouderde verwarmingsketels. In veel gevallen is de ecoTEC pure tot wel 25% efficiënter dan oudere modellen. Ook zorgt de stand-by modus voor zeer laag energieverlies. Dit levert jaarlijks een behoorlijke besparing op de energierekening op. Vaillant heeft de ecoTEC pure uitgerust met een ‘warmte start-functie’ zodat de hr-ketel direct warm water levert met de gewenste temperatuur. Dit voorkomt waterverspilling en zorgt voor maximaal comfort. Daarnaast is het toestel voorzien van een duidelijk en gebruiksvriendelijk display en met de vSMART-thermostaat ook eenvoudig op afstand te bedienen. De ecoTEC pure is bovendien dankzij de degelijke kwaliteit van de onderdelen zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

De ecoTEC pure is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld in de warmwaterklasse CW3, CW4 en CW5. Bezoek voor meer informatie en uitgebreide specificaties: www.vaillant.nl.

Meer van Vaillant
Reacties