De voordelen van het vergelijken van energie bij Pricewise


Energie vergelijken kan veel geld schelen.

Doordat er bij energieleveranciers nog meer sprake is van concurrentie door de vele vergelijkingssites kan de besparing erg groot zijn. Het is dan ook zaak om hier gebruik van te maken.

De laagste prijs

Het allerbelangrijkste bij het vergelijken van stroom is natuurlijk de laagste prijs. Daarvan wil je graag profiteren. Het is daarom belangrijk dat de vergelijksite alle aanbieders controleert en de energie prijzen actueel houdt. Pricewise doet dit regelmatig. Dit zorgt ervoor dat de consument of het bedrijf kan genieten van de laagste prijs.

Eerlijk vergelijken

Het is belangrijk dat de goedkoopste aanbieder ook echt bovenaan in de zoekresultaten komt te staan. Dit is niet bij elke vergelijkingssite het geval. Sommige aanbieders betalen de site meer, waardoor deze aanbieders bovenaan de lijst komen te staan. De energie prijzen op Pricewise worden op een eerlijke manier gemeten. Zij vinden het belangrijk dat ze eerlijk zijn tegenover de mensen die bij hen de prijzen vergelijken.

Groene stroom

Het milieu is belangrijk. Groene stroom kan al veel betekenen voor het milieu. Als je dit belangrijk vindt, is het dus goed dat je op groene stroom aanbieders kan filteren. Zo heb je de laagste prijs, maar houdt je jezelf wel bezig met het milieu. Een win win situatie voor beide belangen dus. Bij Pricewise kan dit gelukkig. Zo kun je de goedkoopste aanbieder van groene stroom op een gemakkelijke manier vinden.

Overstappen

Overstappen klinkt als iets dat veel tijd in beslag neemt. Voor een paar euro per maand verschil, lijkt dit je veel werk. Ook lijkt het moeilijk. Het zou dus fijn zijn als je hierbij geholpen wordt. Ook hiervoor heeft Pricewise een oplossing. Ze bieden een gratis overstapcoach aan. Deze coach helpt bij elke stap en geeft je advies. Zo wordt het een stuk makkelijker om over te stappen.

Bedenktijd

Als je eenmaal gekozen hebt voor een aanbieder, wil je hier niet meteen aan vast zitten. Stel dat je toch iets anders wilt. Of dat er toch nog een goedkopere aanbieder is. Dan wil je graag gebruik maken van de diensten van een andere leverancier. Bij de eerder genoemde aanbieder, krijg je daarom 14 dagen bedenktijd!

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Kombi Kompakt HReco

De Intergas HReco: ultiem in energiebesparing.

Onderhoud cv-ketel: het onderhoudscontract

Of je nu een nieuwe cv-ketel hebt, of één die al een paar jaar oud is: vroeg o...

Intergas Xtreme

De Intergas Xtreme 36 is in 2017 het enige cv-toestel dat het predicaat ‘Beste...

Intergas Comfort Touch

De Intergas Comfort Touch is een thermostaat met ongekend gebruikersgemak in een...

Hoe kun je een cv-ketel verwerken in je interieur?

Een centrale verwarmingsketel of cv-ketel is onmisbaar. Het zorgt voor warm wate...

Onderhoud cv-ketel: ontluchten, bijvullen of aftappen

Met hulp van dit stappenplan kun je eenvoudig zelf je cv-ketel en radiator ontlu...

Advertentie