Laminox Termoboiler pelletbiomassaketel vervangt je gas cv-ketel

Goed nieuws voor groene investeerders: de (compacte) Laminox Termoboiler cv-ketels op houtpellets.

Deze ketel vervangt je gas- of propaan cv-ketel volledig. Vanwege de ingebouwde buffer (van 100 tot 140 liter met water van 75-80°C), levert hij continu tapwater en cv-water. Je draait de douchekraan open en het voorverwarmde water door de Termoboiler stroomt je tegemoet. Vooral duurzame warmte.

Uniek

De Termoboiler is enig en uniek in zijn soort, omdat geen extra externe boiler- of buffervat noodzakelijk is om continu over tapwater te beschikken. Die is nodig omdat elke pelletketel een zekere opstarttijd heeft (ontsteken en ontbranden, 3-4 minuten). Dan spreekt de Termoboiler het buffervatwater aan. Eenmaal brandend houdt de vlam het bufferwater op temperatuur.

Kleine ketel

Bovendien volstaat een kleine ruimte. Dat heeft belangrijke voordelen, zoals weinig ruimtebeslag en geen extra ruimte voor boiler of buffer. De Termoboiler sluit je direct aan op het cv-circuit en de tapwaterleidingen op de kraan. Termoboilers zijn standaard uitgevoerd met hoogrendement cv-pomp, drukvat en beveiliging. En automatische reiniging warmtewisselaar.

Zonneboiler of warmtepomp

Heb je of wil je zonneboilers of een warmtepomp? Dan biedt de zeer betaalbare nieuwe Mini-Termoboilerreeks een heel praktische oplossing: de zon als hoofdverwarming en de Mini als back-up. Alle Laminox Termoboilers zijn zo te programmeren dat een extern vat alleen dan opgewarmd wordt als de temperatuur daalt beneden bijvoorbeeld 40°C. Een sensor meet permanent de temperatuur in het vat.

Je voordeel

- Duurzaam stoken: Milieuklasse V
- Getrainde dealer bij jou in de buurt
- Rendement van ruim boven de 90°
- Zeer geringe emissie van CO en fijnstof
- Tapwaterproductie van continu 9-12 liter/minuut
- ISDE-tegemoetkoming van minimaal € 1250
- Eenvoudig te bedienen en in te stellen
- Nederlandse handleiding
- Dealer in je regio
- Ook op kamerthermostaat regelbaar
- Automatische reiniging van warmtewisselaar en brandkamer (Omnia en Maxi)
- Optionele WiFi
- Te verwarmen ruimtes: 250 tot 800 m³
- Laag energieverbruik : 40% besparen op uw brandstofrekening

Vraag de overzichtelijke brochure aan.
Bel 06-51888113 of mail: info@gasloosstoken.nl - www.gasloosstoken.nl