Profielfoto van Gasloosstoken.nl
Gasloosstoken.nl
Baarloseweg 15d, 8316SC Marknesse
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Zonder stroom en geen geluid: Laminox Natural pelletkachels

De Natural reeks van de Italiaanse producent Laminox vult precies dat spectrum in wat pelletkachels en houtkachels beide niet lukt.

Een prachtig rustig vlambeeld als van een houtkachel, maar brandschoon brandend als een pelletkachel met alle gemakken vandien: eens per 2 dagen bijvullen, geen gesjouw met houtblokken, maar ook zonder kwetsbare electronica met alle zorgen daar van.
Laminox heeft inmiddels een zestal Natural modellen, van eenvoudig, functioneel tot moderne kachels met driezijdig vlammenspel. De bediening is te vergelijken met een houtkachel: de lucht-en pelletoevoer regel je met een schuifinstelling. De pelletbufferinhoud is toereikend om een paar dagen zorgeloos verwarmen.

Natural pelletkachel kunnen dienen als hoofdverwarming in het huis. De capaciteit loopt op tot 10 kW ofwel goed voor een ruimte tot 70 m² / 200 m³, maa al beginnend bij 3 kW. Het vlambeeld is gelijk aan dat van een houtkachel, volledig veroorzaakt door de natuurlijke trek via het rookkanaal zoals van een houtkachel.

Het hoge rendement en de schone rookgassen zijn het gevolg van de verfijnde dosering voor een schone verbranding, net als van een pelletkachel. Hoewel brandend als een houtkachel is de verbranding vele malen schoner en beter voor het milieu en eventuele buren zullen er geen hinder van ondervinden.

Geluid van ventilatoren en een pomp kent de Natural reeks niet, gewoon omdat de kachels stroomloos, dus zonder stekker opereren. Het natuurlijke vlambeeld en de onderhoudsvrije techniek, maakt het de ideale pelletkachel voor de toekomst.

Meer weten of meedoen aan een proef: mail info@gasloosstoken.nl of bel 0651888113. Kijk voor meer info op gasloosstoken.nl/pelletkachels/laminox.