Een verwarmingstoestel koop je op basis van vertrouwen

De ATAG SelectDealers, ruim 600 speciaal getrainde installatiebedrijven, zorgen dat ATAG verwarmingsproducten de beste bijdrage leveren aan jouw comfort.

05 November 2020

Niet voor niets worden ze ook wel de leveranciers van warmte genoemd.

Maar waarom zou je bij een ATAG SelectDealer een verwarmingstoestel kopen? Het antwoord hierop is: Vetrouwen. Een ATAG installateur geeft vertrouwen en vult dit in met garantie. Bij ATAG is het mogelijk om tot 15 jaar garantie te krijgen bij aankoop en installatie van een ATAG CV-ketel uit de i-Serie. Tijdens de www.warmtegarantieweken.nl krijg je als consument de zekerheid van een goed werkende ketel tegen lage kosten tijdens de hele levensduur.

Met deze aanvullende garantie heb je recht op tot 15 jaar garantie op onderdelen en warmtewisselaar. Zo word je nooit verrast door onverwachte uitgaven. Eén woord staat hierbij centraal: Vertrouwen. De ATAG SelectDealer doet iets extra’s voor jou als consument en dat schept vertrouwen. Heb je een nieuwe CV-ketel nodig, neem dan eens contact op met de dealer bij jou in de buurt. Hier vind je de dichtstbijzijnde ATAGSelectDealer.

Reacties