Foto: 2021/De-beste-cv-ketel-opties-in-2021.jpg

De beste cv-ketel opties in 2021

Op zoek naar een nieuwe cv-ketel? In dit artikel lees je meer over de vijf beste cv-ketels van 2021!

Rehema Tzerra

De Rehema Tzerra M 28c PLUS HR Combi-Comfortsysteem is een krachtige cv ketel. Het is een zuinige en kwalitatieve combi ketel. Deze cv-ketel komt het beste uit de tests van de consumentenbond. Het apparaat is makkelijk te onderhouden, dus je zal altijd voorzien zijn van gas en warm water.

Deze ketel heeft een inhoud van ongeveer dertien liter en een vermogen van 28200w. Dit betekent dat de ketel altijd water zal hebben en hierdoor dus erg betrouwbaar is. De ketel zit ook in energieverbruik klasse A waarmee het een erg energiezuinige ketel is.

Bosch CerapurCompact

De Bosch CerapurCompact ZSB 24-1 DE 23 is een condensatiegaswandketel. Het is een klein model en biedt een hoog warmwatercomfort. Het heeft een zeer krachtig vermogen en is daarnaast erg energiezuinig. Deze ketel kan ook worden benieuwd via je smartphone.

Je kan met deze cv-ketel verschillende vermogens instellen, je kiest bijvoorbeeld zelf of je wel of niet geïntegreerde warmwaterbereiding wil gebruiken.

Vaillant ecoTEC pro

De Vaillant ecoTE pro VCW286 is een condensatiegaswandketel die een vermogen heeft van 24.000Kw. Het is een zware ketel die iets lastiger is om te installeren. Het bevat een complex doorstroomsysteem waardoor de toestroom van warm water en de verdeling van de warmte goed geregeld worden. De ketel heeft helaas maar 8 liter inhoud, maar dit zou geen probleem moeten zijn als je de ketel regelmatig bijvult.

Ben je op zoek naar een cv-installateur voor het installeren en het onderhoud van cv ketels? Op de website cvketel-nu.nl vind je snel en eenvoudig een cv-installateur.

Vaillant Chauffe bain Atmomag

Deze cv-ketel heeft een vermogen van 231000Kw en heeft een uitstekende kwaliteit. Het is een licht apparaat, van minder dan dertien kilo, die makkelijk te installeren is. Het is bovendien een goed geprijsde ketel die weinig onderhoud nodig heeft. Je bespaart makkelijk op je energierekening door gebruik te maken van deze ketel.

Deze ketel is wellicht wat simpeler dan de andere cv-ketels in dit artikel, maar hierdoor is hij erg gemakkelijk in gebruik.

Intergas HRe

De Intergas HRe 36/30 A is één van de beste cv-ketels in 2021 volgens testers en installateurs. Het is een goed geprijsde, betrouwbare en kwalitatieve ketel. De ketel kan 15 liter warm water per minuut geven, hierdoor is het een ideale ketel voor grotere woningen.

Deze ketel hoef je maar één keer in te stellen, daarna werkt de ketel zelfstandig. Deze ketel is ook te koppelen aan smart thermostaten zoals Google Nest. Hiermee kan je de ketel dus op afstand bedienen.

Vergelijk de opties

Het is altijd verstandig om alle opties te vergelijken en te kijken welke het beste past bij je wensen en je woning. Kijk daarom verder dan alleen deze lijst of spreek eventueel met een cv-installateur over de beste ketel voor jouw situatie.

Reacties