DRL BASIC & WIST [Infrarood]

InfraRood panelen BASIC & WIST voor comfortabele warmte

De vraag naar elektrisch verwarmen neemt snel en met infraroodpanelen.

Natuurlijke comfortabele warmte
Infraroodverwarming is comfortabel. U kunt dit vergelijken met de straling van de zon. Infraroodverwarming verwarmt niet de lucht, waardoor de lucht droog wordt, maar juist alle objecten zoals in de ruimte en ook de mensen. Infraroodverwarming verwarmt net als de zon; de meest natuurlijke wijze van verwarmen!


DRL E-Comfort BASIC
De DRL E-Comfort BASIC InfraRood panelen zijn standaard plafond panelen met een snoer/stekker aansluiting (aan/uit) en kunnen, indien gewenst, optioneel worden voorzien van een BASIC PlugIn t.b.v. stopcontact-montage met draadloze wandthermostaat.


DRL E-Comfort WIST
De DRL E-Comfort WIST (Wireless Intelligent Saving Technology) InfraRood panelen zijn wand panelen met een snoer/stekker aansluiting en een, op de achterzijde van het paneel, gemonteerde schakelunit die draadloos communiceer met de WIST draadloze wandthermostaat. Deze verplicht toe te passen WIST wandthermostaat kan 4 panelen aansturen en moet separaat besteld worden.


Breed assortiment
De DRL E-Comfort InfraRood panelen BASIC en WIST zijn standaard leverbaar in de afmetingen 600x300mm, 600x600mm, 600x900mm, 600x1200mm en 600x1500mm. De panelen BASIC en FRAME bestaan uit mat wit veiligheidsglas en zijn uitgerust met een aluminium frame (type FRAME) of zonder frame (type ELEGANT). De panelen zijn ook leverbaar in allerlei RAL kleuren of met foto opdruk. Uit voorraad leverbaar Het complete DRL E-Comfort InfraRood panelen programma is bij de Technische Unie uit voorraad leverbaar.

De Nederlandse importeur DRL Products levert custom made designradiatoren en andere unieke installatietechnische producten. De verkoop verloopt voor installateurs via de groothandel en voor consumenten via de installateur c.q. verkooppunten.

Wilt u meer weten over de DRL E-Comfort InfraRood panelen of het DRL E-Comfort Concept? Kijk dan op www.drl-products.nl  en  zoek een verkooppunt of groothandel