Profielfoto van Mobox De mobiele opslag box
Mobox De mobiele opslag box
Smederij 3, 2211SM Noordwijkerhout
maandag
09:00 - 17:30
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
09:00 - 17:30
zondag
Gesloten

Waarom kiezen voor mobiele opslagboxen?

Een mobiele opslagbox, het klinkt een beetje gek in de oren. Wat is mobiele opslag? En waarom zou je het gebruiken? Lees er hier alles over.

Ten eerste, wat is mobiele opslag?

Mobiele opslag is een moderne manier van inboedelopslag. Waar je bij traditionele opslag met je spullen naar het opslagcentrum gaat, komt mobiele opslag naar je toe. Dit betekend dat je maar één keer hoeft in te laden en uit te laden. Als je je spullen hebt ingepakt dan verplaatsen wij de mobiele opslagbox naar ons beveiligd en verwarmd opslagcentrum.

Waarom zou ik kiezen voor mobiele opslagboxen?

Er zijn verschillende redenen waarom je gebruik zou kunnen maken van mobiele opslag. Bijvoorbeeld je bent niet in het bezit van een auto met trekhaak of een grote auto waarmee je je spullen kan verplaatsen. Omdat MOBOX naar je toe komt met de opslagbox bespaar je dus ook eventueel op de huur van een verhuisbus.

Maar wij ervaren dat mensen kiezen voor gemak. Verhuizen is al stressvol genoeg en je kan veel tijd verspillen door heen en weer te rijden naar het opslagcentrum om je spullen daar weer te moeten uitpakken en weer terug moet rijden om de volgende lading op te halen. Omdat de MOBOX naar je toe komt en voor je deur staat kan je dus in één keer alles inladen. En dat is een stuk gemakkelijker. Daarnaast is de kans op schade aan je spullen ook een stuk kleiner, want je hoeft maar één keer in te laden.

En zodra je klaar bent met laden, sluit je de mobiele opslagbox af en komt de chauffeur hem weer ophalen om hem mee te nemen naar ons opslagcentrum. Dit betekend dus dat als je klaar bent ook echt klaar bent. Vervolgens staat jouw MOBOX bij ons tot je hem weer nodig hebt. Wij bezorgen hem dan weer op de gewenste locatie.

Meer weten over onze mobiele opslagboxen? Neem dan contact op met info@mobox.nl