Foto: Manieren-om-van-start-te-gaan-bij-een-verhuizing

Manieren om van start te gaan bij een verhuizing

Ben jij net verhuisd en wil jij het interieur mooi maken? Er zijn verschillende manieren om dat te doen! Wil je weten hoe? Lees snel verder.

Guido van Loon

Maak eerst kennis met je buren

Natuurlijk maak je eerst kennis met je buren. Het voordeel hiervan is dat je inspiratie kan opdoen hoe je het beste iets kan doen. Laat flyers drukken en doe deze in de brievenbus. Doordat je flyers in de brievenbus doet laat je weten dat je nieuw bent. Dit is een makkelijke manier om snel contact te leggen met je buren. Vind je flyers te onpersoonlijk? Gooi dan bij je buren een mooi kaartje door de brievenbus. Een kaartje is erg persoonlijk en ook een mooie en laagdrempelige manier om contact te leggen met je buren.

Hang een mooie foto op

Je wil je tuin of balkon natuurlijk ook gezellig maken. Hang een foto op. Omdat je buiten een foto ophangt wil je natuurlijk ook materiaal die daar voor geschikt is. Je kan een foto op plexiglas bedrukken en deze buiten ophangen.

Leg het proces vast

Het is erg leuk om het proces van verhuizen en verbouwen vast te leggen. Maak foto’s en stop verwerk deze in een fotoboek. Op deze manier kan je op een later moment terugkijken op de verhuizing en de verbouwing. Erg leuk natuurlijk.

Hang ballonnen op

Wil je nog op een leuke en feestelijke manier laten weten dat je net bent verhuisd? Hang een paar ballonnen op bij je deur. Op deze manier hebben je buren al snel door dat jij net verhuisd bent. Omdat ballonnen erg leuk overkomen komen je buren al snel kijken. Ballonnen zijn dus een leuke manier om te laten zien dat je net nieuw bent. Een alternatief voor ballonnen zijn raamstickers. Met een leuke raamsticker kun je ook laten weten dat je net bent ingetrokken.

Zet in op comfort

Je huis is eindelijk klaar. Gefeliciteerd! Je kan bijvoorbeeld ook een chill hoek inrichten met bijvoorbeeld een zitzak. Op deze manier kan je extra comfort toevoegen aan je woonkamer. Erg lekker dus. Ook kan je bijvoorbeeld kussens laten bedrukken met een leuke foto.

Reacties