Foto: huis-slechte-staat-Bagro-Vastgoed-verkopen

Een huis in slechte staat aan Bagro Vastgoed verkopen

Soms wil je een woning verkopen als deze in een slechte staat is. Dat kan echter om meerdere redenen een behoorlijk lastige klus zijn.

De kans is groot dat je lang aan het huis vast zit, of dat de verkoop zelfs helemaal niet lukt. Gelukkig kun je je woning dan verkopen aan Bagro Vastgoed.

Misschien heb je een oude woning geërfd en is deze woning niet meer in de beste staat, maar al behoorlijk versleten. Een woning in slechte staat is, zoals we hierboven al beschreven, moeilijk te verkopen. Veel mensen willen geen woning waar nog van alles aan gedaan moet worden en kopen liever een instapklare woning. Dit kan ervoor zorgen dat het erg lang duurt voordat je de woning kunt verkopen, of dat de verkoop zelfs helemaal niet lukt.

Verkoop je woning aan Bagro Vastgoed!

Als je graag een woning snel wilt verkopen, of het niet lukt om je woning zelf of via een reguliere makelaar te verkopen, kun je contact opnemen met Bagro Vastgoed. Wij van Bagro Vastgoed kopen namelijk graag de woning van je over, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken. We bieden je een nettobedrag en zorgen ervoor dat je het geld zo snel mogelijk in handen hebt.

Hoe het werkt

Wanneer je besluit je woning te verkopen bij Bagro Vastgoed, komen wij graag eens vrijblijvend en kosteloos bij de woning kijken. We hebben meer dan 45 jaar ervaring in het aankopen van woningen en daarom weten we snel met een goed bod te komen. Als je tevreden bent met het bod, kan de verkoop in principe zo geregeld worden. Wij regelen al het papierwerk en vaak heb je de woning al binnen één week verkocht. Aarzel ook wanneer je vragen hebt, of wanneer je nog ergens over twijfelt niet om contact met ons op te nemen. We geven namelijk graag antwoord op al je vragen!

Reacties