Jouw pand snel verkopen

Bij de verkoop van een pand komt doorgaans een hoop kijken. Zo moet er bijvoorbeeld eerst een waardebepaling worden gedaan.

Guido van Loon 12 Oktober 2021

En alvorens er daadwerkelijk een koopovereenkomst kan worden getekend, moeten er potentiële kopers worden gevonden. En voor het werven van deze kopers moeten er ook nog diverse stappen worden gezet. De verkoop van een pand betreft dus in de basis een ingewikkeld proces. Maar het kan ook anders.

Verkopen zonder tussenkomst makelaar

Heb jij een mooie portefeuille van diverse beleggingspanden? En zou je een of meerdere panden willen verkopen? Maar heb je geen zin in langdradige verkoopprocessen? Dan is het ook mogelijk om jouw pand zonder tussenkomst van een makelaar te verkopen. De verkoop van een pand neemt doorgaans veel tijd in beslag. Dit heeft te maken met het grote aantal formaliteiten die een makelaar moet doorlopen. Wanneer je een snelle verkoop wenst, is dit uiteraard allemaal niet plezierig. Gelukkig kun jij jouw pand verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Je kunt jouw beleggingspand namelijk verkopen aan ervaren vastgoedspecialisten met een zeer uitgebreide vastgoedportefeuille. Met deze optie ben je altijd verzekerd van een snelle en correcte afwikkeling van het verkoopproces.

Overeenkomst met ervaren vastgoedspecialisten

Wil jij jouw beleggingspand verkopen? En is jouw pand ook nog eens gelegen in Amsterdam? Dan is de kans groot dat het verkoopproces lang gaat duren. Althans, wanneer je kiest voor een verkoopproces via een makelaar. Zo zullen potentiële kopers bijvoorbeeld het pand willen bezichtigen. Zijn er meerdere gegadigden? Dan zullen er wellicht meerdere bezichtigingsmomenten moeten worden ingepland. Dit is tijdrovend en daarom niet plezierig als je een snelle afwikkeling wenst. Het verkopen van jouw pand aan ervaren vastgoedspecialisten is daarom dan ook een betere optie. Zo ben je namelijk verzekerd van een snelle verkoop. Er wordt direct een marktconform bod gedaan en het gehele proces wordt uit handen genomen. Een ideale optie dus als je jouw pand snel en goed wilt verkopen.

Dit kun je van het verkoopproces verwachten

Wanneer je een verkoopmakelaar in de arm neemt, heb je te maken met allerlei formaliteiten. Alles wat er bij het verkoopproces komt kijken, kost doorgaans veel energie. Wanneer je jouw pand verkoopt aan de ervaren vastgoedspecialisten ligt dit anders. De verkoop van jouw pand zal in dat geval geen energie kosten. Alles wordt namelijk volledig voor jou uit handen genomen. Vanzelfsprekend gebeurt wel alles in samenspraak met jou. Hierdoor zal het verkoopproces jou geen energie kosten, maar het zal je juist energie geven. Een snelle verkoop van jouw pand tegen een mooie prijs. Dat is wat je kunt verwachten van de vastgoedspecialisten.

Reacties