Doorpakken in crisistijd: Van der Eijken Makelaardij vernieuwt

De coronacrisis raakt ons allen. Dan kun je bij de pakken neer gaan zitten, maar je kunt ook doorpakken. Dat  is waar Van der Eijken Makelaardij voor koos.

28 Juni 2020

Juist vanwege deze crisis stak het gevoel om te innoveren en te vernieuwen de kop op en ging Ludo van der Eijken aan de slag om zijn bedrijf te vernieuwen. Terugkijkend op de huizencrisis van een aantal jaar geleden, die hij ook met vlag en wimpel door kwam, wist hij dat dit de enige manier was om met deze crisis om te gaan.

Nieuwe website en huisstijl voor Van der Eijken Makelaardij

Ludo van der Eijken is natuurlijk geen onbekende in de wijde omgeving van Roosendaal. Als onderdeel van de vernieuwing van zijn bedrijf is de bedrijfsnaam veranderd naar Van der Eijken Makelaardij. En bij een nieuwe bedrijfsnaam hoort namelijk een nieuwe website en huisstijl! Neem eens een kijkje op vandereijkenmakelaardij.nl en ervaar hoe je nu nog makkelijker op zoek kan gaan naar woningen in de regio, waarbij je bijvoorbeeld makkelijk op de kaart kan zoeken. Ook lees je hier interessante artikelen met updates over de huizenmarkt in de omgeving en handige tips voor bijvoorbeeld het kopen of verkopen van een huis. En let maar eens goed op als je door de straten van Roosendaal loopt; dan zie je dat ook de “te koop” en “verkocht” borden vernieuwd zijn!

Nieuw jasje, dezelfde expertise en service

Een nieuw uiterlijk betekent natuurlijk niet dat het innerlijk is veranderd! Van der Eijken Makelaardij heeft verstand van zaken, de huizenmarkt en alles omtrent het verkopen van woningen. Zij hebben het grootste online bereik van de regio en weten dan ook precies wat er speelt en waar op ingespeeld kan worden bij het verkopen van een woning. Met al meer dan 35 jaar ervaring en kennis die steeds wordt bijgespijkerd, heb je aan Van der Eijken Makelaardij een betrouwbare partner voor het ver- en aankopen van woningen!