Foto: Spaarvarken

Laat je dromen uitkomen en leef je leven en geniet van de dag!

Durf groot te denken

Julian 31 Oktober 2023

Heb je snel geld nodig om nu te kunnen leven en je dromen na te jagen? Ga dan voor de supersnelle en veilige service van Bondora.

Vaak hoor je om je heen "later als ik met pensioen ben ga ik reizen en de wereld zien" of "ik ben aan het sparen om een motor te kopen", "ik wil een kleine verbouwing doen" of "ik wil heel graag die prachtige nieuwe TV aanschaffen". En heel vaak worden dat soort wensen dan op de lange baan geschoven, soms vanwege financiële redenen. Veel te vaak komt er daardoor van uitstel ook afstel en komen dromen niet uit. En dat is zonde want je wilt nu genieten van je leven terwijl je in de kracht van je leven bent.

Laat je dromen nu uitkomen

Je weet nooit wat de toekomst gaat brengen. En daarom is het belangrijk om nu - en niet "later" - aan je geluk te werken en je dromen uit te laten komen. Heb je nu niet voldoende geld om die dromen te verwezenlijken, maar verwacht je dat pas in de toekomst bij elkaar te krijgen, ga dan eens naar de website van bondora.nl.

Durf groot te denken

"Durf groot te denken" dat is het credo van deze specialist in kredietverlening aan particulieren. Je kunt bij Bondora aankloppen als ook jij groot wilt denken en als je van € 1.000 tot maximaal € 7.000 wilt lenen om jouw dromen vandaag nog uit te laten komen. De kredietverlener hanteert een supersnelle beoordeling van de leningaanvraag en daarom kun je direct schakelen als je bijvoorbeeld je gewenste motor, televisie of droomreis wilt bestellen. Want na goedkeuring van de aanvraag staat het geld de zelfde dag nog op je bankrekening. En de terugbetaling kan flexibel. Heb je een meevaller, dan kun je vervroegd aflossen zonder extra kosten. Zo kun je dus groot denken en nu leven en nu genieten van het leven!

Hoe werkt geld lenen bij Bondora?

Het is snel en simpel om bij Bondora geld te lenen en je dromen uit te laten komen. Het aanvragen van je lening doe je online in drie eenvoudige stappen. Allereerst wil de kredietverlener voor je eigen veiligheid natuurlijk vaststellen wat jouw identiteit is. In deze stap maak je tevens een beveiligd account aan zodat niet iedereen over jouw gegevens kan beschikken. Dan geef je informatie over jouw financiële situatie en krijg je een op maat gemaakte leningsofferte. Daarin wordt ook vermeld wat je maandelijks moet terug betalen, wat de rente is en wat het uiteindelijk totaal terug te betalen bedrag is. Kun je je vinden in dat aanbod, dan ga je daar in stap drie mee akkoord en kan het geldbedrag diezelfde dag nog op jouw rekening staan. De hele procedure hoeft niet veel langer dan 1 minuut te duren.

Is het veilig?

Is het veilig om bij Bondora geld te lenen? Het antwoord daarop is: Ja. De verstrekker van geld aan particulieren staat namelijk onder het toezicht van de Estse financiële autoriteiten. En aangezien Estland een lid is van de Europese Unie, gelden daar dezelfde voorschriften, regels en bescherming als in Nederland.

Snel geld lenen

Wil je nu snel geld lenen om je dromen uit te laten komen? Ga dan naar Bondora. Meer dan anderhalf miljoen mensen gingen je al voor en ontdekten hoe eenvoudig het is. Zij leven hun droom

Reacties