Waar staan de mooiste huurwoningen in Den Haag?

Den Haag is een populaire stad om in te wonen. Het is er net ietsjes rustiger dan in de andere grote steden van ons land, maar je zult zeker niet het gevoel

17 September 2019

Het is er net ietsjes rustiger dan in de andere grote steden van ons land, maar je zult zeker niet het gevoel hebben dat je in een dorpje bent gaan wonen. Maar, waar staan nu de mooiste huurwoningen in Den Haag? Dat kun je in deze blog lezen, dus kijk gauw verder!

Het centrum

In het centrum van Den Haag is een fantastische plek om te wonen. Er staan ontelbaar veel oude panden die meteen een fijne sfeer oproepen. Wanneer je in het centrum woont kun je vrijwel alles op loopafstand vinden. Met allerlei verschillende soorten uitgaansgelegenheden en restaurantjes om de hoek zul je je niet snel gaan vervelen wanneer je in de binnenstad van Den Haag woont!

Kijkduin

Wanneer je iets meer te besteden hebt en graag wat verder buiten het centrum woont, is Kijkduin een goede plek om een huurhuis te zoeken. Zeker wanneer je de jaren 80 bouwstijl mooi vindt. In Kijkduin vindt je villa’s, appartementen en ruime woningen waar het heerlijk wonen is. Tel daarbij op dat je naar het strand kunt lopen vanaf je eigen huis en je begrijpt al snel waarom de prijzen hier wat hoger liggen. Maar, niet getreurd, voor iedereen is er wel iets te vinden in Kijkduin!

Scheveningen

Voor de echte strandliefhebbers is Scheveningen uiteraard dé plek om op zoek te gaan naar een huurwoning. De boulevard is levendig en gezellig, bij de strandtenten kun je heerlijke cocktails drinken en een frisse duik in de zee is zo genomen. Er zijn maar weinig mensen met de luxe om zo dicht aan het strand te wonen, maar in Scheveningen is dit voor iedereen bereikbaar én betaalbaar.

De Archipelbuurt

In Den Haag zelf is de Archipelbuurt beter bekend als de Indische buurt. Je vindt in deze diverse wijk allerlei verschillende typen woningen waarvan het grootste deel eind 19e eeuw gebouwd werd. Je wandelt of fietst vanuit deze wijk zo de binnenstad in, maar toch woon je op een vrij rustige plek. Uiteraard zijn alle gemakken en voorzieningen dichtbij, dus je begrijpt wel waarom deze wijk een populaire plek is om te wonen!

Welke wijk zou jij uitkiezen?

Heb je al een idee gekregen van welke wijk goed bij jou zou passen? Wanneer je op zoek bent naar een huurhuis is dat uiteindelijk het belangrijkste. Indien je opzoek bent naar een woning kun je hier vast mee uit de voeten. Veel succes!

Reacties