Foto: thuiswerken-tips-1

Telefoon accessoires die van pas komen tijdens het thuiswerken

Een tijdje terug leek het werken op kantoor weer wat terug te komen. Helaas was dit van korte duur en zitten we nu weer zoveel mogelijk thuis te werken.

. Het ziet er ook naar uit dat na corona thuiswerken een stuk normaler wordt. Omdat we al een tijdje vanuit huis werken, heb je waarschijnlijk al hier en daar wat aankopen gedaan om het thuiswerken zo comfortabel mogelijk te maken. Een nieuwe bureaustoel, een nieuwe muis en misschien wel een wifi versterker. Omdat deze situatie nog wel een tijdje voort duurt, zijn er ook een aantal telefoon accessoires van Smartphonehoesjes.nl die het thuiswerken makkelijker kunnen maken.

1. Oordopjes of koptelefoon

2020 is het jaar van de digitale meetings. Zoom, Google Meet en andere programma’s worden meer dan ooit gebruikt. Om de meetings zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal dingen erg belangrijk. Om te beginnen moet natuurlijk je internetverbinding goed werken. Het is ontzettend irritant als je steeds wegvalt uit de meeting of het beeld telkens vastloopt. Daarnaast moet ook het geluid goed zijn. Jij moet je collega’s goed kunnen verstaan, maar zij jou natuurlijk ook. Om de geluidskwaliteit naar het hoogste niveau te tillen, is het gebruik van oordopjes of een koptelefoon erg aan te raden. Op deze manier ben jij beter te verstaan en hebben je collega’s minder last van omgevingsgeluiden. Daarnaast kun jij je collega’s beter verstaan omdat het geluid niet een open ruimte in gaat, maar direct je oor binnenkomt.

2. Hoesje voor je oordopjes

Een koptelefoon is groot en raak je niet zo snel kwijt. Bij oordopjes is dat een ander verhaal. Zeker wanneer je draadloze oordopjes hebt. Ze verdwijnen ineens onderin je laptoptas, broekzak of belanden ergens in een rommella. Het is daarom belangrijk om je draadloze oordopjes goed te beschermen. Dit doe je met een Apple AirPods hoesje. Belanden je oortjes ergens onderin je tas, worden ze met behulp van dit hoesje niet beschadigd door scherpe voorwerpen of een lekkend waterflesje. Daarnaast zorgt een hoesje voor meer grip waardoor je je draadloze oortjes minder snel laat vallen. Superhandig!

3. Powerbank

Nu je thuiswerkt, pleeg je waarschijnlijk ook meer telefoontjes met je eigen telefoon. Al dat bellen kost een hoop energie, niet alleen van jezelf, maar ook van je telefoon. Gelukkig kun je met een powerbank overal waar je maar wilt je telefoon opladen. Het is dus niet erg als je op een plek zit zonder stopcontact. Met een powerbank heb je geen stopcontact niet meer nodig! Je kunt zelfs tijdens het bellen je telefoon blijven opladen. De powerbank kun je gewoon op tafel leggen, dus je hebt ook geen gedoe met een te korte kabel. Ideaal!

4. Laptoptas

Ook al neem je je laptop nu niet meer mee naar buiten. Een goede laptoptas is altijd van belang. Veel mensen hebben thuis geen speciaal kantoor en werken gewoon aan een tafel in de woonkamer of keuken. Als je klaar bent met werken, is het fijn om al je werkspullen op te bergen. Doe je laptop en muis in je tas en zet de tas even uit het zicht. Zo word je de rest van de avond niet herinnert aan je werk en kun je even ontspannen. Daarnaast is je laptop niet in gevaar wanneer er een glas wat omvalt en ook minder vatbaar voor andere schade. Kortom, een laptoptas komt altijd van pas!

Reacties