Foto: 2022/Een-gelukkige_-gezonde-en-groene-levensstijl_-hoe-doe-je-dat.jpg

Een gelukkige, gezonde en groene levensstijl, hoe doe je dat?

Steeds meer mensen zien het nut in van een groenere levensstijl, en dat is maar goed ook. Over het algemeen zijn we niet echt goed bezig als planeet.

Guido van Loon 04 Maart 2022

We produceren veel teveel afval, gebruiken materialen die niet te recyclen zijn en consumeren véél teveel. Als jij daar ook onderhand genoeg van hebt zou je eens op de website van Sustainable.Family moeten kijken. Zij hebben namelijk een prachtig concept gecreëerd dat jou op toegankelijke wijze inspireert om duurzamer te leven. In hun webshop vind je een groot assortiment producten die je daarbij kunnen helpen, en op hun blog vind je veel inspiratie en tips over een groene lifestyle. Iets voor jou?

Groener koken

Je denkt nu misschien dat we doelen op koken met meer groentes, maar hoewel dat nooit een slecht idee is bedoelen we eigenlijk koken zonder al teveel afval. Dit klinkt ingewikkeld, maar in werkelijkheid is dat echt niet zo moeilijk. Met de juiste producten kun je gemakkelijk besparen op de hoeveelheid plastic die je gebruikt. Kies bijvoorbeeld voor een van de vele opbergbakjes van duurzaam materiaal, of voor de inox schaaltjes. Inox is een super sterk materiaal dat een leven lang mooi blijft. Dát is pas duurzaam!

Groener koken heeft dus vooral betrekking op hoe je je eten en maaltijden bewaart. Daardoor kun je op gemakkelijke wijze plastic besparen, zelfs als je de dagelijkse boterhammetjes smeert die je kinderen mee naar school nemen. Echt voor elke verpakking is een milieuvriendelijk alternatief te vinden. Heb jij het al in huis?

Op duurzame wijze kinderen opvoeden

Kinderen hebben is een zegen, maar elke ouder weet dat ze gepaard gaan met ontzettend veel afval. Denk aan afgedankt speelgoed, luiers, verpakkingen van verzorgingsproducten, etc. Daarom hebben ze er bij Sustainable.Family voor gekozen om een hele categorie te vullen met enkel milieuvriendelijke producten voor kids. Er zijn namelijk ontzettend veel ecologische alternatieven te vinden, zelfs voor speelgoed! Je moet alleen weten waar je moet zoeken, in dit geval in de webshop van Sustainable Family. Bekijk het aanbod op hun website, en laat je verbazen over hoe mooi groene producten zijn. Het geitenwollen sokken-imago is er namelijk al lang en breed vanaf, dat is wel duidelijk!

Natuurlijke verzorgingsproducten

Heb jij er al eens bij stilgestaan wat er in de producten zit die je in de badkamer gebruikt? Niet? Dan zou je dat zeker eens moeten doen! Veel producten zitten namelijk vol met ingrediënten die allesbehalve natuurlijk zijn, en werkelijk niets toevoegen aan jouw gezondheid. Daarom vind je in de webshop van Sustainable Family tevens allerlei heerlijke verzorgingsproducten waar je huis wél blij van wordt. En dat niet alleen, want ze zitten ook nog eens in verpakkingen waar de aarde blij van wordt. Dat is namelijk volgens de oprichters van deze shop minstens net zo belangrijk. Of je nu een nieuwe duurzame dagcrème, een parfummetje of een shampoo zoekt, in deze webshop vind je het.

Daarnaast kun je op het bijbehorende blog super veel inspiratie vinden over een gezonde en natuurlijke leefstijl. Met de praktische tips kun je meteen aan de slag met het verduurzamen van jouw huishouden, en daar wordt niet alleen de aarde, maar ook jijzelf heel erg blij van. Beloofd!

Reacties