Vrijstaand bouwen

Bij ter Reehorst kunt u terecht voor vrijstaand bouwen, villabouw, 2 onder 1 kap, renovatie en verbouw.

Vrijstaand bouwen

In de beginfase werd vrijwel uitsluitend gewerkt volgens de traditionele bouwmethode. Naast deze traditionele wijze van bouw, werkt ter Reehorst, sinds een aantal jaren met het zogenaamde Ytong bouwsysteem. Bij vrijstaand bouwen maken wij gebruik van een moderne bouwwijze, gebaseerd op bouwelementen. Voor de klant heeft dit als voordeel: een hoge isolatie waarde, uiterst prettig leefcomfort en een snelle bouwtijd.

Uw plannen en ideeën worden eerst uitgebreid tot in detail met u besproken. Volgend op dit gesprek presenteren wij u een zo nauwkeurig mogelijke kostenraming. Als deze raming binnen uw budget past, werken wij de plannen nader uit in een tekening en interactieve weergave van uw woning en een precieze calculatie. Wanneer alles naar tevredenheid is, stellen wij een aanneemovereenkomst op.
Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Alle formaliteiten die bij vrijstaand bouwen noodzakelijk zijn, zoals het aanvragen van een bouwvergunning behoren uiteraard tot onze service. Ook als het werk het nodig maakt om een ontwerper in te schakelen kan dit door ons verzorgd worden. Na het gereedkomen van het werk kunt u op dezelfde service rekenen als bij nieuwbouw.
Daag ons uit, leg uw bouwwensen aan ons voor en u zult verrast zijn over de mogelijkheden.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.ter-reehorst.nl