Bouwbedrijf Ter Reehorst

Partner

Ytong bouwsysteem

Naast een traditionele bouwwijze kunt u bij bouwbedrijf Ter Reehorst uw vrijstaande woning ook laten bouwen met het zogenaamde Ytong bouwsysteem. Deze moderne bouwwijze van Zweedse oorsprong is gebaseerd op bouwelementen.  

Productomschrijving


Ytong werd in 1924 ontwikkeld door J.A. Eriksson, een Zweeds architect die op zoek was naar een bouwmateriaal met de goede eigenschappen van hout (isolatie, stevigheid en verwerkbaarheid) zonder de nadelen ervan (brandbaarheid en vergankelijkheid). Zijn zoektocht leverde een bouwmateriaal op met onvergelijkbare bouwfysische eigenschappen. Ytong is sterk, isolerend, makkelijk te verwerken, onbrandbaar en duurzaam. De naam Ytong is ontstaan uit de samentrekking van ‘Yxhult’ (plaats van de uitvinding) en ‘betong’ (Zweeds voor beton).

Bouwen met het Ytong bouwsyteem levert voor u de volgende voordelen op: een hoge isolatiewaarde, uiterst prettig leefcomfort en een snelle bouwtijd. Uw plannen en ideeën worden eerst uitgebreid en tot in detail met u besproken. Hierna ontvangt u een zo nauwkeurig mogelijke kostenraming. Als deze raming binnen uw budget past, worden de plannen nader uitgewerkt in een tekening en een interactieve weergave van uw toekomstige woning alsook een precieze calculatie. Wanneer dit naar tevredenheid is, wordt een aanneemovereenkomst opgesteld. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Ook alle formaliteiten die bij vrijstaand bouwen noodzakelijk zijn zoals het aanvragen van een bouwvergunning behoren uiteraard tot de service. En als het werk het nodig maakt om een ontwerper in te schakelen kan dit ook verzorgd worden.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.ter-reehorst.nl

MEER VAN DIT BEDRIJF

Uw droomwoning laten bouwen

Een woning laten bouwen zonder zorgen.

Exclusieve villabouw

Bouwbedrijf ter Reehorst heeft al meer dan dertig jaar ervaring in de ...

Uw droomhuis laten bouwen

Uw droomhuis laten bouwen door Bouwbedrijf Ter Reehorst