Partner

Bouwbedrijf Ter Reehorst

Bouwbedrijf ter Reehorst kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring en is een echt familiebedrijf. Kennis is overgedragen van vader op zoon. Ook andere gezinsleden werken volop mee in het bedrijf. Wij zijn niet te klein voor het uitvoeren van grootschaliger projecten, maar we voelen ons niet te groot als ‘timmerman’ om de hoek. Bouwbedrijf ter Reehorst regelt alles: van ontwikkeling tot uitvoering! Met verrassende oplossingen voor elke opdracht. Kortom vakmanschap, flexibiliteit en kwaliteit is verzekerd.

MEER TONEN

Uw droomhuis laten bouwen

Uw droomhuis laten bouwen door Bouwbedrijf Ter Reehorst

Wilt u een huis laten bouwen, dan kunt u uiteraard zelf uw droomhuis ontwerpen. Overweegt u de mogelijkheid om uw eigen woning te laten bouwen, dan kunt u terecht bij Bouwbedrijf ter Reehorst. Wij bouwen al meer dan dertig jaar huizen. Onze innovatieve bouwsysteem maakt het mogelijk om snel te bouwen, zonder dat hierbij wordt ingeleverd op de uiteindelijke kwaliteit van uw woning. Een eigen huis bouwen was nog nooit zo eenvoudig. Wij helpen u zelf een huis te bouwen waardoor u precies krijgt wat u wenst. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om aan alles te denken, zodat u niet met vervelende situaties te maken krijgt en voor onaangename verrassingen komt te staan.

Meer informatie

Voor meer informatie neem contact met ons op via 0346 - 28 15 24 en/of via de email. U kunt ook onze website bezoeken: www.ter-reehorst.nl

Meer lezen over
'Uw droomhuis laten bouwen'?

meer van deze professional

Moderne woning

Deze eigentijdse, moderne woning, gebouwd door Bouwbedr...

Villabouw

Bouwbedrijf ter Reehorst heeft al meer dan dertig jaar ...

Bouwplannen?

Uw huis laten bouwen door Bouwbedrijf ter Reehorst.

Toon alle 7 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.