Partner

Bouwbedrijf Ter Reehorst

Bouwbedrijf ter Reehorst kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring en is een echt familiebedrijf. Kennis is overgedragen van vader op zoon. Ook andere gezinsleden werken volop mee in het bedrijf. Wij zijn niet te klein voor het uitvoeren van grootschaliger projecten, maar we voelen ons niet te groot als ‘timmerman’ om de hoek. Bouwbedrijf ter Reehorst regelt alles: van ontwikkeling tot uitvoering! Met verrassende oplossingen voor elke opdracht. Kortom vakmanschap, flexibiliteit en kwaliteit is verzekerd.

MEER TONEN

Bouwbedrijf ter Reehorst heeft al meer dan dertig jaar ervaring in villabouw.

Villabouw - Bouwbedrijf ter Reehorst

Bouwbedrijf ter Reehorst is bij bouwprojecten villa's betrokken van ontwikkeling tot uitvoering, waarbij ze met verrassende oplossingen komen voor elke moderne en exclusieve villa die ze bouwen. Bij Bouwbedrijf ter Reehorst ben je verzekerd van vakmanschap, flexibiliteit en kwaliteit.

Exclusieve villabouw

Exclusieve villabouw waarbij de klant centraal staat, dat is de kracht van bouwbedrijf ter Reehorst. Ze zijn succesvol in de niet-standaard oplossingen die toch binnen je budget vallen. Ze zijn bereid al de kennis en alle vakmanschap in te zetten om voor u een exclusieve villa te bouwen die voldoet aan al uw woonwensen. U kunt eerst al uw plannen en ideeën met hen tot in detail bespreken, zodat ze precies weten wat al je wensen en eisen zijn voordat ze de villa gaan bouwen.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of foto's van woningen bezoek ook eens onze website: www.ter-reehorst.nl

Meer lezen over
'Villabouw'?

meer van deze professional

Uw droomhuis laten bouwen

Uw droomhuis laten bouwen door Bouwbedrijf Ter Reehorst

Exclusieve villabouw

Bouwbedrijf ter Reehorst heeft al meer dan dertig jaar ...

Vrijstaand bouwen

Bij ter Reehorst kunt u terecht voor vrijstaand bouwen,...

Toon alle 7 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.