Foto: 281112

SelektHuis lanceert eerste Nederlandse Droomhuis App

Hoe ziet een woning er uit in zijn nieuwe omgeving?

Hoe ziet een woning er uit in zijn nieuwe omgeving?

Precies kunnen zien hoe een nieuw huis er uit gaat zien in zijn nieuwe omgeving. Dat kan met de Mooi Wonen App van SelektHuis. Er zijn veel belanghebbenden: de gemeente, de ontwikkelaar, argwanende of geïnteresseerde buren, maar vooral ook de woningeigenaar zelf. Met de gratis App kun je een nog te bouwen woning in zijn nieuwe omgeving plaatsen. SelektHuis is hiermee de eerste partij op dewoningbouwmarkt die een dergelijke woning App lanceert.

 

Ron Brons, algemeen directeur van SelektHuis: 'Iedereen die wil weten hoe een woning zich verhoudt tot de omgeving en hoe die woning er op een specifieke plek uit komt te zien kan met de App aan de slag. De gebruiker maakt een foto van de omgeving en plaatst daar de gekozen woningen in. Dit kan een van de woningen uit ons bestand zijn, maar ook een woning die wij voor een nieuwe klant al in 3D ontworpen hebben.'

'De App voorkomt ook klassieke missers: totaal niet in hun omgeving en straatbeeld passende woningen', zegt Ron Brons. De App heeft dan ook verschillende voordelen: het kan de eigenaar helpen met het zoeken naar een woning die past in de omgeving, een compleet beeld van woning en omgeving kan mogelijke vergunningsaanvragen bespoedigen, maar ook kunnen ontwikkelaars en makelaars de koper een totaalbeeld geven van het gewenste object en omgeving. De Mooi Wonen App is gratis te downloaden via de App Store op de iPad en iPhone. SelektHuis is bezig om de App ook via Android beschikbaar te maken.

Meer informatie: www.selekthuis.nl

Publicatiedatum: 27 maart 2012

Reacties