Foto: winnenendefoto-2017-buitenstate

Makelaars organiseren unieke woningverkiezing

Spiegeltje spiegeltje aan de wand… wie heeft de mooiste woning van Nederland?

Buitenstate Makelaars, een samenwerkingsverband van 37 NVM-makelaarskantoren door heel Nederland organiseert voor de tweede keer de verkiezing van de mooiste landelijk gelegen, vrijstaande woning in het buitengebied. Woningeigenaren maken kans op een culinair tuinfeest t.w.v. € 5.000,-.

Aanmelden woning

Iedereen die een bijzondere, landelijke gelegen woning bezit kan vanaf vandaag op www.demooistebuitenstate.nl een aantal foto’s plaatsen. Dit kan tot en met 31 augustus, daarna start de stemperiode. Per provincie gaat er een winnaar door naar de finale en deze 12 woningen worden beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit: Ger Jaarsma (voorzitter NVM), Mario Broekhuis (hoofdredacteur van het blad Landleven) en Johan Bak (stylist en decorateur). Zij beslissen uiteindelijk welke woning ‘De Mooiste Buitenstate’ wordt.

Passie voor buiten wonen

Buitenstate makelaars zijn gespecialiseerde makelaars die houden van het buitenleven. Vandaar dat vorig jaar het idee ontstond om het mooie buitenleven, waar de woningen nog betaalbaar zijn, voor het voetlicht te brengen.
Het NVM lidmaatschap, de jarenlange ervaring en kennis van het buitengebied zijn de verbindende factoren tussen de deelnemende makelaarskantoren.

Reacties