Woning (Frankrijk)

Robuusteiken bouwt ook complete houten woningen, in heel Europa. Dit woonhuis met Bed&Breakfast is gebouwd in Zuid-Frankrijk.

Constructie / Tekening

De genoemde prijs is zonder installatiewerk, maar met de bouw van de vuren binnenwanden. Als u aangeeft hoe u gas, water, en licht wilt hebben, kan Robuusteiken de offerte compleet maken.

Uiteraard zijn er legio mogelijkheden voor de binnenbetimmering, van strakke witte wanden tot authentieke eiken delen met een mooie lambrisering. Robuusteiken kan het voor u bouwen.
 

Helaas zijn eiken woningen tegenwoordig een zeldzaamheid in Nederland. Wonen in een eiken huis is exclusief. De sfeer, het gevoel en het karakter van hout verhoogt het woongenot. Robuusteiken heeft ervaring met het bouwen van eiken woningen. Voor twee Nederlandse echtparen hebben wij twee volledige houten woningen gebouwd. Niet in Nederland, maar in Frankrijk. Zuid-Frankrijk!
Op een prachtige locatie in Quillan heeft Robuusteiken een woonhuis en een Bed & Breakfast gebouwd. Zowel het woonhuis als de Bed & Breakfast overtroffen de verwachtingen bij de klanten. "Als je binnenstapt ervaar je, zelfs terwijl het huis nog niet klaar is, al zo'n heerlijke rust!"

De bovenbouw van de woningen is bedoeld als woning voor de opdrachtgevers, de onderbouw wordt als Bed & Breakfast gebruikt. De twee huizen samen geven een indrukwekkend beeld in het Franse landschap. Met de ideeën van de tekenaar, de eisen van de klant en de praktische inslag van Robuusteiken is het een prachtig veelzijdig gebouw geworden, met een prachtige naam, Le papillon magique. Kijkt u eens naar de ruime veranda, naar de robuuste hoge kap of het sterke gebintwerk. Ziet u uzelf al lopen tussen die eiken gebinten? Of denkt u zich eens in hoe heerlijk het zou zijn om tijdens een zomerbuitje vanaf de beschutte balustrade uit te kijken over uw eigen erf.
Het huis is geheel geïsoleerd met een r-waarde van 3,5. Deze r-waarde is voldoende voor huizen in Nederland.

Uiteraard zijn er voor een houten woning legio mogelijkheden.
Bijvoorbeeld voor de binnenbetimmering: van strakke witte wanden tot authentieke eiken delen met een mooie lambrisering. Robuusteiken kan het voor u bouwen.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op via www.robuusteiken.nl