Partner

Robuusteiken

Robuusteiken is gespecialiseerd in authentieke (eiken) houtbouw: Restauratie of nieuwbouw van uw boerderij, gebint-constructie, woonhuis,cottage, tuinhuis of schuur.

Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel / Visie

Robuusteiken is gespecialiseerd in de bouw van exclusieve eiken cottages, woonhuizen, poolhouses, tuinhuizen, schuren en schuttingen van een hoge kwaliteit. We zijn sterk in constructie en kennen alle ins en outs van ambachtelijk bouwen met hout. Samen met de klant proberen wij een droom te realiseren en tegelijk een functioneel en mooi product te bouwen. Met robuuste en authentieke materialen creëren we een nostalgische sfeer met modern comfort. Daarnaast restaureren wij bestaande gebinten. De robuuste, dikke gebinten, de schoren en de strakke afwerking zijn karakteristiek. Dat wilt u toch ook?

Als u naar de detailfoto's kijkt, ziet u dat de gebinten grotendeels met orginele pen-gat-verbindingen gemaakt zijn; dezelfde verbindingen die in eeuwenoude boerderijen en kerken te vinden zijn. Wij bouwen niet met voorgefabriceerde delen. Wij bouwen de complete woning, bedrijfsruimte of het bijgebouw ter plaatse op maat. Dat doen we met passie en de grootste zorg. Robuusteiken werkt met eiken en lariks. Deze twee houtsoorten staan voor een lange levensduur. Hiermee levert Robuusteiken een uniek product dat zich kenmerkt door bestendigheid, karakter en sfeer.

Kijk voor meer informatie op www.robuusteiken.nl.
 

 

artikelen

Snel en ecologisch bouwen

Kies voor de optie cascobouw van Robuusteiken Ecologische Bouwelementen: mooie CO2-neutrale schuurwo...

Ecologisch bouwen heeft de toekomst

Ecologisch bouwen met Robuusteiken

Toon alle 16 artikelen
collecties
Robuusteiken heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Oude Gracht 6
9341 AB Veenhuizen

0592387075RECENSIES
CONTACT
Oude Gracht 6
9341 AB Veenhuizen

0592387075