Houten huis

Het is plezierig wonen in een houten huis van ScanaBouw.

Houten woning ScanaBouw

Een houten woning van ScanaBouw biedt je een aantal belangrijke voordelen. De extreem hoge isolatiewaarde en de alleszins redelijke bouwkosten zorgen voor blijvend lage woonlasten. Zeker als je besluit om (een deel van) de bouw zelf ter hand te nemen, wat veel eenvoudiger is dan je wellicht denkt.

Over het onderhoud hoef je je zich geen zorgen te maken. Dat is bij een houten huis beslist niet tijdrovender dan bij een stenen huis. Als je kiest voor een buitenafwerking die je op een natuurlijke manier kunt laten 'vergrijzen', is het onderhoud zelfs vrijwel nihil.

Financiëring

Omdat alle houten woningen van ScanaBouw ruimschoots voldoen aan de eisen van het landelijk bouwbesluit, is ook het financieren en verzekeren niet duurder of moeilijker dan normaal.

Het allergrootste voordeel dat een houten huis van ScanaBouw u biedt is evenwel niet van financiële aard. Hout leeft, hout straalt warmte uit en hout geeft rust. Samen met de ademende eigenschappen, zorgt dat voor een gezond en plezierig leefklimaat. Heel belangrijk in de steeds jachtiger wordende maatschappij!

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.scanabouw.nl.