Duurzaam en op maat bouwen met hout

Duurzaam en op maat bouwen met ScanaBouw.

De consument wil vaker bouwen met hout. Meer en meer Nederlanders zien de schoonheid en de voordelen van een ‘houten huis’. ScanaBouw is gespecialiseerd in duurzame houtbouw. ScanaBouw heeft zich de laatste jaren steeds meer toegelegd op het bouwen van woonhuizen door middel van houtskeletbouwelementen.

Houtskeletbouw is inmiddels een geaccepteerd bouwsysteem dat de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld is. Een betere constructie en, belangrijk, betere isolatiematerialen zorgen ervoor dat een woonhuis opgebouwd met hsb-elementen een meerwaarde heeft ten opzichte van een traditioneel gemetselde woning.

Scanabouw richt zich op het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen en kiezen ervoor om dat steeds verder door te voeren. ScanaBouw is FSC-gecertificeerd en past Scandinavisch vuren toe in het constructieve gedeelte van de hsb-elementen. Ook qua isolatiematerialen gebruikt ScanaBouw zoveel mogelijk natuurlijke stoffen zoals houtvezels, cellulose, vlas of schapenwol.

Isolatie is een belangrijke factor in het bouwen met houtskeletbouw. Het is één van de redenen waarom ScanaBouw de omslag naar hsb heeft gemaakt.

Met houtskeletbouw is echt veel mogelijk. Wat ScanaBouw levert is maatwerk. ScanaBouw denkt mee met de klant en vindt vrijwel altijd een oplossing voor een ongebruikelijke vraag.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website: www.scanabouw.nl